Ilmainen toimitus yli 60€
Huippu arviot asiakkailta!
Helppo asentaa
2.500 Uniikkia sisustustarraa
Lahjaksi ystävälle!
Suunnittele itse tarrasi
Räätälöidyt tarrat
0
Suodattimet

Teema

Pinta

Sijainti

Tyyli

Muoto

Yleisö

Ihmisten lukumäärä

Sisustustarrat koristamaan kotia

Hanki meiltä parhaat sisustustarrat! Koristele kotisi omaperäisellä ja uudella tavalla käyttämällä koristeellista sisustustarraa. Suuri valikoima eri tarroja, joissa erilaisia ​​kuvituksia, tekstejä ja malleja. Sisustustarramme sopivat ihanteellisesti kaikenlaiseen sisustamiseen sekä kotona, yrityksessäsi että ajoneuvoosi.

Itseliimautuva sisustustarra sopii kaikenlaisiin ympäristöihin, koristeisiin ja teemoihin. Sisustus tarrat valmistetaan laadukkaista materiaaleista ja sinulla on mahdollisuus muokata sekä väriä, kokoa että muotoilua.

Talosi sisustus uudistuu eksklusiivisellä sisustus vinyylillä, joka soveltuu kaikentyyppisille pinnoille; seinät, huonekalut, ikkunat tai laatat. Koristele tarroilamme helposti, edullisesti ja nopeasti.

Unohda yksitoikkoinen sisustus ja muokkaa sisustustarroilla kotisi aivan omalaatuiseksi ympäristöksi.

Koristele kotiisi tai yrityksesi sisustustarroilla

Koristeellinen vinyyli on paras vaihtoehto, jos suunnittelet antaa kodillesi, läppärillesi, autollesi tai jopa yrityksellesi uuden kosketuksen. Tuotevalikoimastamme löydät laajan valikoiman eri tyylisiä ja teemaisia sisustus tarroja kotisi sisustukseen.

Koristeelliset sisustustarrat lapsille, tarroja autoihin, vinyyli lasille, keittiöön tai vaikkapa huonekaluille. Kaikki nämä vaihtoehdot löydät verkkosivuiltamme.

Kotisi huoneet ja tilat kaunistuvat vinyyli- ja koriste-tarroilla, jotka tarjoavat sinulle mahdollisuuden muuttaa tai täydentää kodin sisustusta alkuperäisellä ja eri tavalla. Nyt sinun ei enään tarvitse vaivautua taulujen, maalausten ja tapettien kiinnittämisestä.

Sisustustarramme
ovat itseliimautuvia ja levitetään suoraan pinnalle johon ne halutaan asentaa. Vaikka et olisi aiemmin kiinittänyt sisustustarroja holehdimme siitä että kiinnitys on sinulle erittäin helppo hoitaa itse. Tarrame ovat korkealaatuisia eivätkä jätä tahmeita jälkiä seinille jos päätät poistaa tarran.

Lisäksi ne soveltuvat erilaisille pinnoille edellyttäen, että ne ovat tasaisia ​​ja sileitä, sekä erilaisiin ympäristöihin kuten sisä- että ulkotiloihin. Etsi suosikkivinyylisi eri vaihtoehdoista, joita tarjoamme luettelossamme.

1-24 hakutulosta 8687 seinätarrat

Käytä suodatinta apuna pienentääksesi hakutulosten määrää