Ilmainen toimitus yli 60€
Huippu arviot asiakkailta!
Helppo asentaa
2.500 Uniikkia sisustustarraa
Lahjaksi ystävälle!
Suunnittele itse tarrasi
Räätälöidyt tarrat
0
Suodattimet

Teema

Pinta

Sijainti

Tyyli

Muoto

Yleisö

Ihmisten lukumäärä

Seinätarrat kodin sisustukseen

Kokoelma vinyyli-ihanteita seinälle. Halvat, helppokäyttöiset ja laadukkaat seinätarrat, jotka täydentävät ihanteellisesti kodin, toimiston tai huoneiston sisustusta.

Seinien koristelu on aina ollut vaikeaa, jonka vuoksi seinätarra antaa sinulle mahdollisuuden sisustaa huoneet täysin oman makusi mukaan. Meiltä löydät seinä vinyylejä lasten huoneisiin, keittiöön, kylpyhuoneseen ja kaikkeen muuhun.

Näiden henkilökohtaisten seinätarrojen ansiosta voit antaa iloa ja väriä talon huoneille. Luo tarroilamme uusi tila joka on aivan alkuperäinen ja jossa voit viettää monta tuntia tuntematta tylsyyttä. Luettelostamme löydät laajan valikoiman kosisteellisia seinätarroja, joten voit helposti valita tarpeisiisi parhaiten sopivan.

Jos haluat muuttaa huoneiden sisustusta kotona, seinätarrat ovat paras vaihtoehto. Tarjoamme dynaamisuutta ja radikaaleja muutoksia kotisi sisustukseen helpolla ja edullisella tavalla.

Helppokäyttöiset ja upeat seinätarrat kodin sisustukseen

Hanki mieleisesi seinätarra laajasta valikoimastamme. Voit valita vaikkapa kuuluisan lauseen, lempihahmon, urheilulajin, elokuvan teemaan kuuluvan tarran ja paljon muuta. Seinä tarrat sopivat erityisen hyvin lastenhuoneiden sisustukseen. Anna mielikuvituksesi riehua vapaana ja koristele koko kotisi ihanilla seinätarroilla.

Tarrat ovat saatavilla eri kokoisina upeaan ja yksilölliseen sisustukseen. Tarroja on helppo käyttää ja ne voi kiinittää mille tahansa tasaiselle, sileälle pinnalle. Anna kotisi seinille yksilöllinen ulkonäkö edulliseen hintaan.

Saat aivan uuden kuvan sisustuksesta kun kokeilet näitä helppoja seinä vinyylejä! Vinyylimme asennus seinälle on erittäin helppoa. Toisaalta ne soveltuvat myös kaikenlaisiin ympäristöihin ilman ongelmia kestävyyden suhteen. Laadukas vinyyli, joka ei jätä jämiä kun poistat sen, jos haluat antaa huoneelle uuden sisustuksen.

Seinätarroilla muutat helposti kodin sisustusta ja luot tylsille seinille uuden maailman. Katso eri kategorioista mikä tarra sopii parhaiten tarpeisiisi.

8.7 / 10

40 Arvostelut

1-24 hakutulosta 6796 seinätarrat

Käytä suodatinta apuna pienentääksesi hakutulosten määrää