Maailmanlaajuinen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 60€
Uusi Taustakuva saatavilla
Uuden Kokoelman Vinyylimatot
Huippu arviot asiakkailta!
Helppo asentaa
9.000 Uniikkia sisustustarraa
Lahjaksi ystävälle!
Suunnittele itse Tarrasi
Räätälöidyt Tarrat
0
Suodattimet

Teema

Pinta

Tyyli

Muoto

Yleisö

Ihmisten lukumäärä

Koristeelliset kaakeli ja laatta tarrat

Miksi ostaa laattoja, kun sinulla voi olla laattatarroja! äskettäin kirjoittamasi maailma on laaja ja täynnä, täynnä uskomattoman monipuolisia ja kauniita vinyylilaatta- seinätarroja, jotka vain odottavat löytämistäsi. Täältä löydät mallit jokaiseen tilanteeseen, makuun ja tyyliin ja olemme varmoja, että meillä on jotain sinulle! Joten, mitä sinä odotat? Sukella sisään ja katso mitä löydät!

tutustu monipuolisten laattojen luetteloomme!


suunnittelijatiimimme on eräät maan lahjakkaimmista ja työskentelevät ahkerasti ja huolellisesti joka päivä luodakseen parhaita internetissä tänään olevia laattatarra-arkkeja. Mitä tämä tarkoittaa sinulle, että meillä on jatkuvasti kasvava hakemisto, joka on täynnä uusimpia ja parhaita malleja ja malleja juuri sinulle, herra / ms-asiakas!
muuta tylsästä, maalatusta seinästä taideteos muutamassa helpossa vaiheessa: valitse ensin malli, odota sen toimittamista ja aseta se sitten seinällesi. Se on niin yksinkertaista! Aseta laattaseinämätarrat peräkkäin, neliöksi tai leikkaa ne ylös ja aseta ne mihin tahansa haluamaasi asentoon.
jos et edelleenkään löydä etsimääsi vinyylilaattatarraa , ensinnäkin hyvin tehty siitä, että et ole niin helposti tyytyväinen, kudos sinulle. Mutta älä pelkää, voimme silti antaa sinulle juuri sen, mitä haluat. Muistatko sen hämmästyttävän suunnittelijaryhmän, josta kerroin sinulle? No, he ovat enemmän kuin onnellinen luomaan aivan uuden henkilökohtaisen laattatarran mallin juuri sinulle! Sinun tarvitsee vain ladata haluamasi kuva tai kuvata se suunnittelutiimillemme, sitten kertoa meille koko ja aloitamme luodaksesi tarkat henkilökohtaiset laattatarrat, joita olet aina halunnut.
jos luulit, että nämä laattaseinätarrat saattavat olla jonkinlainen lyhytaikainen sijoitus, olit väärässä! Korkealaatuiset, kestävät vinyyltitarrat ovat kaikki rakennettu viime vuosikymmeniin! Ne ovat myös uskomattoman yksinkertaisia ja helppoja levittää mihin tahansa seinälle tai sileälle pinnalle ilman murea ryppyistä, kuplia tai kyyneleistä. Lisäksi vinyylilaattatarrat voidaan helposti poistaa, jättämättä jälkiä, vaurioita tai jäämiä rakastetuille seinille.

1-24 hakutulosta 34 seinätarrat