Ilmainen toimitus yli 60€
Huippu arviot asiakkailta!
Helppo asentaa
2.500 Uniikkia sisustustarraa
Lahjaksi ystävälle!
Suunnittele itse tarrasi
Räätälöidyt tarrat
0
Suodattimet

Teema

Pinta

Tyyli

Muoto

Yleisö

Ihmisten lukumäärä

Koristeelliset kaakeli ja laatta tarrat

Laaja kokoelma kaakelitarroja talon mihin tahansa huoneeseen. Tarra jossa on yksinomainen muotoilu ja joka tarjoaa modernin ja päivitetyn kosketuksen kodin tai yritysten eri pinnoille. Käytä kaakeli tarroja luodaksesi aivan uuden ulkonäön kodillesi! Miten olisi koristeelliset tarra laatat keittiöön tai kylpyhuoneseeen?

Laattatarrat
sopivat erinomaisesti sisustukseen, voit uudistaa paikan esteettisyyttä yksinkertaisella ja taloudellisella tavalla. Jos haluat jonkinlaisen kaakelin jota et löydä luettelosta, ota meihin yhteyttä ja annamme sinulle vaihtoehtoja, joilla saavutat saman vaikutuksen. Kaakelitarroilla luot sopivan tyylin jokaiseen huoneseen.

Laadukkaat ja kestävät kaakelitarrat ovat valmistettu materiaalista joka ei jätä ärsyttäviä taitoksia tai kuplia asenettaessa.

Uudista seinät upeilla kaakelitarroillaUnohda raskas työ ja anna seinille omaperäisyyttä ja väriä fantastisten kaakeli tarrojen avulla. Vinyylimme mahdollistavat paikan esteettisyyden muuttamisen helposti ja yksinkertaisesti, jotta voit nauttia uudesta kunnostetusta ympäristöstäsi.

On aika tehdä muutos, jota olet odottanut. Lisäksi voit tehdä muutoksen täysin räätälöityyn ja mukautettuun yksilölliseen makuun, valitsemalla suunnittelun ja haluamasi toimenpiteet.

Meidän kaakeli tarramme ovat loistava ratkaisu nykyaikaisiin koteihin, jossa halutaan yhdistää moderni ja perinteinen. Lisäksi nämä laatat sopivat kaikenlaiseen oleskeluun.

Osta nyt mosaiikkilaatat koristamaan kotiasi. Sivuiltamme löydät monipuolisia malleja jotka sopivat kaikkiin eri makuihin. Vinyylit kestävät kosteutta, höyryä ja vettä, ja ne ovat helppokäyttöisiä. Jos väsyt yhteen tyyliin voit helposti vaihtaa tarraa sillä ne eivät jätä minkäänlaista jäännöstä seinälle tai pintaan josta poistat ne.

Älä ajattele kahdesti ja tee muutokset, jotka haluat kodissasi. Täytä huoneet kaakelitarroilla jotka antavat väriä ja joka soveltuu jokaisen omaan tyliin!

1-24 hakutulosta 27 seinätarrat