Maailmanlaajuinen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 60€
Uusi Taustakuva saatavilla
Uuden Kokoelman Vinyylimatot
Huippu arviot asiakkailta!
Helppo asentaa
9.000 Uniikkia sisustustarraa
Lahjaksi ystävälle!
Suunnittele itse Tarrasi
Räätälöidyt Tarrat
Suodattimet

Teema

Pinta

Sijainti

Tyyli

Muoto

Yleisö

Ihmisten lukumäärä

Porrastarra

Muunna tylsäät portaasi  jonkin verran erikoisemmaksi yhdellä monista uskomattomista portaiden tarroista. Portaiden ylös meneminen voi olla todella tylsää, siksi uskomme, että ne tulisi sisustaa monilla luovilla ja upeailla tavoilla jotta kotisi olisi hieman henkilökohtaisempi sinulle ja perheellesi.

Portaat taivaaseen


Uskomattoman lahjakkaan suunnittelu tiimimme kovan työn ansiosta olemme ylpeitä valtavasta ja jatkuvasti laajenevasta porrastarrojen kokoelmasta, joka varmasti lyö kaikkien tajun kankaalle, jotka ovat onnekkaita käyttämään portaikkoas. Kauniisiin vesiputous vaikutuksiin inspiroiviin viisauden sanoihin olemme varmoja siitä, että siellä on ehdottomasti joukko porras tarroja, jotka sopivat sinun makuusi tarkalleen.

Jos huomaat, että kun olet etsinyt valtavasta porrastarra kokoelmasta, huomaat, että tarpeesi ovat vielä tyydyttäviä, sinun ei tarvitse huolehtia! Me Tenstickers:illä olemme erittäin ylpeitä siitä, että olemme tällä hetkellä yksi parhaimmista yksilöllisten porrastarrojen tarjoajista internetissä! Prosessi on uskomattoman yksinkertainen. Sinun tarvitsee vain lähettää kuvasi meille tai kuvata se niin yksityiskohtaisesti kuin pystyt, kerro meille mitat ja rentoudu, kun luomme sinulle unelmasi räätälöityjä porrastarroja uskomattoman nopeasti ja mahtavalla hinnalla!

Jos haluat miettiä sisustustarrat portaisiin laatua, anna meidän hajottaa mahdolliset epäilyksesi. Kaikki porrastarrat on valmistettu korkealaatuisesta vinyyli materiaalista, joka on tehty kestämään. Lisäksi se on myös erittäin helppo levittää mistä tahansa sileälle pinnalle mukana olevan siirtopaperin ansiosta, sillä se antaa sinulle vapauden kuplia, ryppyjä ja repiä vastaan. Ja jos haluat poistaa tarroja, voit olla varma, että voit tehdä niin pelkäämättä jättää jälkiä, jälkiä tai vaurioita rakastetulle portaalle.

joten, mitä sinä odotat? Koskaan ole ollut parempi aika sisustaa portaita!

1-24 hakutulosta 26 seinätarrat