Huippu arviot asiakkailta!

Personalisoitu tarra omaan sisustukseen

Haluatko luoda oman tarran? Tarvitsetko vinyylin, jolla on tietty muotoilu ja et löydä sitä luettelostamme? Haluatko kopioida yrityksen logon toimistoon? Haluatko peittää jonkin kodin pinnan, olipa se sitten seinä, ikkuna tai huonekalu omalla tarralla? Haluatko tarra omalla kuvalla autoon? Mukautetun koristeellisen vinyylityökalun avulla voit luoda yksilöidyn tarran.

Oma muokattava tarra on ihanteellinen vaihtoehto kodin sisustusten suunnitteluun ja talon huoneiden koristeluun. Mukautetut vinyyli-tarrat saavat seinänne tulemaan eloon. Päästä mielikuvituksesi vapaaksi ja luo yksilöllinen tarra, joka sopii parhaiten ideaasi.

Tenstickersissä teemme yksilöllisen tarra omasta valokuvasta, suunnittelusta tai kuvasta, jonka lähetät meille. Syötä haluamasi koko ja henkilökohtaiset kuvasi muunnetaan omaksi tarrakuvaksi.

Henkilökohtaiset tarrat mahdollistavat kuvan, valokuvan tai muotoilun muokkaamisen vinyylimuodossa niin kauan kuin kuvassa on riittävä laatu ja resoluutio.

Luo oma mukautettu tarra

Teetä tarra omasta kuvasta! Vinyylin muokkaustyökalulla voit valita haluamasi mallin; valokuvat, henkilökohtaiset kuvat, piirustukset.

Teemme kaikenlaisia ​​yksilöllisiä, muokattavia tarroja, joilla on markkinoiden laadukkaimmat materiaalit. Jotta voimme auttaa sinua, tarvitsemme olennaista tietoa, jotta voimme ilmoittaa muokattavan vinyyliisi lopullisen hinnan.

Tenstickers valmistaa koristeellisia vinyylejä, jotka on räätälöity koristamaan taloasi, autoasi, moottoripyörääsi tai vaikkapa läppäriäsi. Käytämme aina pitkäkestoista ja helppokäyttöistä vinyyliä.

Lisäksi, jos olet kyllästynyt olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai muuhun kodin huoneeseen lisättyyn tarraan, sinulla ei ole mitään ongelmaa poistaa tuote ja vaihtaa se uuteen paremmin soveltuvaan muokattavaan tarraan, sillä tarrat on helppo irroittaa eivätkä ne jätä minkäänlaista jäännöstä levityspinnalle ja samaan kohtaan voi ilman ongelmia lisätä uuden yksilöidyn tarran.

Tenstickersissä valmistamme kaikenlaiset yksilölliset tarrat yhdeltä yksiköltä ja haluamastasi koosta. Käytössäsi on työryhmä, joka haluaa tehdä sinulle ainutlaatuisen tuotteen, niin että sinulla on haluamasi sisustus ja yksilöllinen muotoilu.

Mitä tapahtuu, jos syötetty kuva on pieni tai huonolaatuinen? Tavoitteenamme on luoda sinulle paras mahdollinen tuote. Tärkeintä meille on asiakkaan tyytyväisyys ja jos kuva ei ole tarpeeksi hyvä, suunnittelutiimi ottaa yhteyttä asiakkaaseen ja kertoo, että haluamasi logon tai kuvan resoluutio ei ole tarpeeksi laadukas. Tarjoamalla eri vaihtoehtoja tai suosituksia miten etsiä uusia kuvia toivomme että saat ihanan omalaatuinen tarra josta pidät vaikka se ei täysin vastaisi alkuperäistä ideaasi.
Lataa suunnitelma

Lataa suunnitelma

ok
ok

Valitse vinyylin tyyppi

Kuvan rajaus

Valitse väri

määritä mitat

x

Rajaa kehys
Vinyylimittaukset eivät vastaa kuvan alkuperäistä kokoa.
Valitse haluamasi alue liikuttamalla korostettua tilaa.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysymyksiä tilaukseen liittyen tai haluat tehdä muutoksia, ota meihin yhteyttä. Me suosittelemme sinua lähettämään mahdolliset muutokset sähköpostitse.

Ota meihin yhteyttä

info@tenstickers.fi

Tärkeää huomioitavaa

1) Lähetä meille alkuperäinen kuva korkeimmalla mahdollisella resoluutiolla mieluiten vektori-tiedostona ( EPS, AI, PDF, SVG…)

2) Jos huomaamme että suunnitelmassasi ei ole teräväpiirtotarkkuutta, otamme sinuun yhteyttä tarjoamalla vaihtoehtoisia ratkaisuja.

3) Jos suunnittelu vaatii ylimääräistä työtä monimutkaisuuden vuoksi, tämä voi nostaa kustannuksia.

4) Erikoistarroihin (Liitutarrat, värilliset lasitarrat, vinyyliarkit…) ota meihin yhteyttä info@tenstickers.fi.

5) Jos et pysty lataamaan kuvaa (iso tiedosto, ei tuettu muoto..) Lähetä meille sähköpostia info@tenstickers.fi.

6) Muunna Word-dokumentit (.doc) PDF-muotoon.

7) Kaikilla tarroilla on mattapintainen viimeistely.

8) On tärkeää ottaa huomioon, että rajatun kuvan (taustan poistaminen) ohuimpien ominaisuuksien tulisi olla vähintään 4 mm.

9) Me palautamme rahasi takaisin nopealla ja tehokkaalla tavalla, jos päätät ettet haluakaan ostaa. Ole vain yhteydessä meihin.

10) Koko lasketaan suhteessa lähettämääsi kokonaissuunnitelmaan. Jos kuvassasi on valkoisia marginaaleja, suosittelemme niiden poistamista. Vinyylin valmistelussa käytämme joko korkeinta korkeutta tai maksimileveyttä, johon olet viitannut, säilyttäen aina mittasuhteet.

Aikaisemmat arvostelut asiakkailta, jotka ostivat räätälöityjä tarroja.

Yleisarvosana : 10 / 10

on 03/10/2020 klo 12:54 h

Kaikki toimii kuten pitää! Asiakaspalvelusta vastattiin nopeasti, tuotteet tuli ehjänä perille ja laatu hyvää.

on 07/08/2020 klo 08:48 h

Kaikki toimi erinomaisesti ja tarrat olivat juuri sellaiset, kuin pitikin!

on 05/03/2020 klo 07:26 h

Excellent customer service and high quality product.