Maailmanlaajuinen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 60€
Uusi Taustakuva saatavilla
Uuden Kokoelman Vinyylimatot
Huippu arviot asiakkailta!
Helppo asentaa
9.000 Uniikkia sisustustarraa
Lahjaksi ystävälle!
Suunnittele itse Tarrasi
Räätälöidyt Tarrat
Suodattimet

Teema

Pinta

Sijainti

Tyyli

Muoto

Yleisö

Ihmisten lukumäärä

Yksiväriset vinyylitarrat

Kokoelma upeita yksivärisiä vinyylitarroja. Meillä on todella paljon eri värejä joista valita. Käytännöllisiä tuotteita koristamaan kotiasi. Yksiväriset vinyylitarrat ovat loistavia peittämään kotisi tyhjät tilat ja mikä parasta sinun ei tarvitse huolehtia sotkusta, mikä aiheutuisi maalaamisesta. Kaikki nämä sisustustarrat ovat helppo kiinnittää ja poistaa. Muunna seinäsi tai tavarasi minuuteissa uuden näköisiksi näillä yksivärisillä vinyylitarroilla! Voit muokata kaikkia tuotteitamme jotta ne sopivat täydellisesti haluamaasi tilaan. 

Kaikki yksiväriset vinyylitarrat niin kuin muutkin seinätarrat joita meillä on, on tehty todella korkealaatuisesta materiaalista joten ne eivät repeä eikä niihin muodostu ilmakuplia tai ryppyjä. Tämän ansiosta niiden kiinnittäminen on todella helppoa mille tahansa sileälle pinnalle kuten seinälle tai ikkunalle. Voit poistaa tuotteet myös yhtä helposti kuin kiinnitit ne, eivätkä ne jätä mitään tahroja tai jäämiä seiniisi. Sinulla on myös mahdollisuus ostaa lasta kassalla jotta tuotteen kiinnittäminen olisi todella vaivatonta ja lopputulos olisi mahdollisimman kaunis. Kaikki tuotteet on tehty mattapintaisiksi joten ärsyttävät valot eivät heijastu niistä ja näin voit pistää ne tilaan kuin tilaan. Olemme tehneet tuotteemme säänkestäviksi joten vesi ei vaikuta niiden kiinnittyvyyteen joten voit pestä niiden pinnat rauhassa kostean liinan kanssa, eikä aurinko vahingoita pintojen väriä. 

Meillä on täällä Tenstickersillä yksi internetin parhaista räätälöinti palveluista ja se on tehty vain sinua ajatellen, ihana asiakkaamme. Meidän mahtava tiimi tekee töitä aamusta iltaan jotta voimme tarjota kaikkein hienoimmat tuotteet sinulle kotiin kuljetettuna. He seuraavat kaikkia uusimpia trendejä jotta voimme tarjota kaikkein uusimmat ja trendikkäimmät tuotteet sinulle. Näin sinun kotisi tulee olemaan sisustettu aivan täydellisesti. Jos olet siis selannut koko katalogimme läpi etkä siltikään ole löytänyt juuri haluamaasi niin ei hätää. Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@tenstickers.fi johon liität kuvan jonka haluat ja sen mitat. Jos sinulla ei ole tiettyä kuvaa tuotteesta jonka haluaisit niin ei hätää, voit myös lähettää meille mahdollisimman yksityiskohtaisen viestin jossa kerrot että mitä haluaisit. Näin meidän mahtava suunnittelija tiimi voi ryhtyä saman tien töihin tuottamaan sinun unelmiesi tuotteen. Voit myös muokata meidän jo valmiita tuotteita, jos haluat esimerkiksi muuttaa jonkin tuotteen väriä tai tekstiä, niin tämä onnistuu!

1-13 hakutulosta 13 seinätarrat