Ilmainen toimitus yli 60€
Huippu arviot asiakkailta!
Helppo asentaa
2.500 Uniikkia sisustustarraa
Lahjaksi ystävälle!
Suunnittele itse tarrasi
Räätälöidyt tarrat
0
Suodattimet

Teema

Pinta

Sijainti

Tyyli

Muoto

Yleisö

Ihmisten lukumäärä

Lasten seinätarrat

Koristele lapsesi huone helposti lasten sisustustarroilla! Lastenhuoneen seinätarrat ovat äynnä fantasiaa, taikuutta, luovuutta ja iloa kaikilla lapsille.

Kannusta lastesi kasvua kaikentyyppisillä lasten seinätarroilla: nimitarrat, kasvutarrat, opettavaiset tarrat, vinyylipelit ja paljon muuta. Hanki koristeellinen vinyyli vauvoille, tytöille tai pojille. Muokattavissa erittäin hyvin hinnoin.

Luettelostamme löydät varmast tarran joka sopii lapsesi huoneen sisustukseen ja jota lapsesi rakastaa. Luo lasten seinä tarroilla erityinen ja unenomainen ilmapiiri, jossa lapsesi voivat luoda omia tarinoita. Kannusta heidän mielikuvitustaan ​​ja luovuuttaan fantastisten tarrojen avulla.

Ainutlaatuinen ja yksilöllinen muotoilu sopii kaikenlaiseen sisustukseen ja ympäristöön, jotta voit yhdistää tarran lasten motiiveihin. Valitse lapsesi seinä-vinyyli nyt.

Koristele kaikki lapsesi tilat lasten seinätarroilla


Oletko kyllästynyt etsimään ihanteellista sisustusta lapsillesi? Täällä voit ostaa markkinoiden parhaat lasten seinävinyylit, jotka ovat täydellisiä luomaan modernin ja hyvin omaperäisen tilan.

Talon nuorin nauttii aivan varmasti seinätarrasta.Vastasyntyneille, seikkailijoille ja unelmoijille, niille, jotka nauttivat eläimistä tai oppimisesta, valitse jokaiselle lapselle parhaiten sopiva tarra ja luo niillä ainutlaatuinen kokemus lapsellesi.

Henkilökohtainen lasten seinä tarra antaa sinulle mahdollisuuden tarjota omalaatuisen sisustuksen lapsille; lisää tarra vaikka näihin: huonekalut, kaapit, päätypöydät, pöydät, peilit. Iso valikoima lasten seinätarroja, joiden avulla voit kunnostaa kotisi lyömättömillä hinnoilla ja erinomaisella laadulla ja kestävyydellä.

Helppo asentaa, ja tarrat ovat täysin turvallisia lapsille ja vauvoille. Lisäksi tarramme ovat helppo poistaa tai vaihtaa kun lapsesi kasvaa ja heidän makunsa muuttuu.

Tenstickersin lasten seinätarrat on helppo sijoittaa niin, että ne luovat täysin uuden ympäristön, tai hyvän paikan pelata ja pitää hauskaa.

8.22 / 10

9 Arvostelut

1-24 hakutulosta 1755 seinätarrat

Käytä suodatinta apuna pienentääksesi hakutulosten määrää