Ilmainen toimitus yli 60€
Huippu arviot asiakkailta!
Helppo asentaa
2.500 Uniikkia sisustustarraa
Lahjaksi ystävälle!
Suunnittele itse tarrasi
Räätälöidyt tarrat
0
Suodattimet

Teema

Pinta

Sijainti

Tyyli

Muoto

Yleisö

Ihmisten lukumäärä

Koristeelliset ikkunatarrat

Kokoelma koriste-tarroja ikkunoille ja lasille, jotka on suunniteltu erityisesti lasipintojen räätälöintiin ja sisustamiseen sekä koti- että myymälätiloissa. Luo kauniita koristeellisia ikkunoita helposti näillä tarroilla.

Ikkunatarrat
ovat ihanteellinen vaihtoehto jos haluat koristella ikkunasi. Tarjoamme ikkunatarroja lasin molemille puolille eli ulko tai sisäkäyttöön.

Ikkuna tarrat
ovat erinomaisia ​​moderneihin huoneisiin, tai koristamaan yrityksesi ikkunoita jos haluat että asiakkaat huomaavat viestisi tai haluat välittää tapahtuman sosiaalisissa verkoissa. Voit mös koristella autosi ikkunat!

Lasi-tarrojen vaihtoehdot eivät pääty malleihin, jotka eivät päästä valoa läpi, joten jos etsit läpikuultavaa tarraa koristeluun meillä on varmati jotain myös sinulle.

Luo tilastasi aivan erilainen ja tunnelmallinen lisäämällä huoneseen ikkunatarra!

Vinyylit lasille, ikkunoille tai lasiovilleKoristeelliset tarrat eivät ole ainoastaan täydellinen vaihtoehto talon seinille tai huonekaluille. Voit myös valita tämän ratkaisun koristamaan ikkunoita, sisäovia, lasikaappeja, näyttöikkunoita tai muita kodin tiloja.

Meiltä löydät monipuoliset tarrat lasille, kuten esim geometrisista kuvioita, eläimiä tai vaikka läpikuultavia kukkia ja paljon muuta.

Toisaalta, jos tavoitteesi on yritysten koristelu, älä huoli, meillä on lasitarroja myös kaupan ikkunoille tai muille tiloille, kuten kahviloihin tai ravintoloihin. Osta ikkuna tarrat netistä.

Ikkunoihin kohdistetut tarrat eivät vähennä kotisi kirkautta vaan louvat säteilevän värin kodillesi. Ikkunatarrat vaativat hieman puhdistusta aivan kuten ikkunat normaalisti mutta vastustavat auringon polttoa ja värin haalenemista.

8 / 10

1 Arvostelut

2.99
2.99
2.75
2.99
1.99
2.99
2.25
5.50
2.99
1.99
Räätälöidyt
8.75
2.25
1.99
3.50
9.25
Räätälöidyt
8.25
3.25

1-24 hakutulosta 65 seinätarrat