Huippu arviot asiakkailta!

Henkilökohtaiset vinyylimatot

Oletko kyllästynyt kaikkiin huoneisiin, jotka näyttävät samalta? Näetkö samanlaisia malleja kaikissa kaupoissa? Tulit oikeaan paikkaan! Hämmästyttävä tiimimme auttaa sinua luomaan henkilökohtaisen vinyylimatot juuri sinulle, juuri haluamallasi tavalla! Ajatteletko kukkia? Tai ehkä tiikereitä? Tai ehkä hullu sekoitus suosikkilomakuvaasi? älä huoli, me luomme sen sinulle! räätälöity vinyylimattomme antaa sinun käyttää mielikuvitustasi niin paljon kuin haluat ja koristaa helposti kodin lattiaa! Se ei näytä vain hyvältä, se on myös käytännöllinen ja mukava.

annamme sinulle loputtomat mahdollisuudet luoda oma henkilökohtainen vinyylimatto!

räätälöidyt vinyylimatot voivat olla haastavia suunnitella, jos et ole tehnyt sitä aiemmin. Meillä on onni, että meillä on upea tiimi, joka tekee prosessista helppoa ja toteuttaa unelmasi. Ei ole väliä onko sinulla kokonainen projekti päähäsi, vai tiedätkö vain muutamia yksityiskohtia, tai jos tarvitset ehdotuksia koosta, olemme täällä auttamassa sinua. mukautettava vinyylimatot voivat olla juuri mitä haluat! Ajatteletko pyöreää muotoa? Tai neliö? Tai ehkä omenan muotoinen? Teemme kaiken mahdollisen. räätälöidyt vinyylimatot merkitsevät loputtomia mahdollisuuksia muuttaa ideoitasi toimiksi ja sisustaa kotisi haluamallasi tavalla!

voimme vakuuttaa teille, että räätälöidyt vinyylilattiamme ovat yhtä hyviä kuin muut tuotteemme. Ylpeänä ja luottavaisina voimme sanoa, että käytämme markkinoiden parasta laatua olevia materiaaleja ja parasta mahdollista tekniikkaa ja koneita. henkilökohtainen vinyylilattia on kaunis, mukava ja käytännöllinen. Meillä on kaikki! Se suojaa alkuperäistä lattiaasi vaurioilta ja antaa myös jalkojesi mukavan tuen. yksilölliset vinyylimatot on valmistettu allergioista ja liukastumista estävistä materiaaleista, mikä tekee niistä täydellisen käytettäviksi kaikkialla talossa!

jos henkilökohtainen vinyyli matto likaantuu, puhdista lika vain kostealla pyyhkeellä ja ole tyytyväinen siihen pitkään! Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme! Tarjoamme kotiinkuljetuksen kaikkien tilausten kanssa, joten älä tuhlaa aikaa ja ota meihin yhteyttä luodaksesi oman mukautetun vinyylimattosi!
Asetukset 0 x 0 cm
Alkuperäinen
Seepia
B/N
Alkuperäinen
Suorakulmio
Neliö
Pyöristää

Minimi toimenpiteet tämän tuotteen ovat 2 cm x 2 cm

Leveys / Vaakasuora (cm.)
x
Korkeus / Pystysuora (cm.) - suhteellinen
personalized.service.add

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysymyksiä tilaukseen liittyen tai haluat tehdä muutoksia, ota meihin yhteyttä. Me suosittelemme sinua lähettämään mahdolliset muutokset sähköpostitse.

Ota meihin yhteyttä

info@tenstickers.fi

Tärkeää huomioitavaa

1) Lähetä meille alkuperäinen kuva korkeimmalla mahdollisella resoluutiolla mieluiten vektori-tiedostona ( EPS, AI, PDF, SVG…)

2) Jos huomaamme että suunnitelmassasi ei ole teräväpiirtotarkkuutta, otamme sinuun yhteyttä tarjoamalla vaihtoehtoisia ratkaisuja.

3) Jos suunnittelu vaatii ylimääräistä työtä monimutkaisuuden vuoksi, tämä voi nostaa kustannuksia.

4) Jos et pysty lataamaan kuvaa (iso tiedosto, ei tuettu muoto..) Lähetä meille sähköpostia info@tenstickers.fi.

5) Muunna Word-dokumentit (.doc) PDF-muotoon.

6) Maton pinta on aina matta.

7) On tärkeää pitää mielessä, että mattojen siluettien tulisi aina olla mahdollisimman tukevia, mieluiten geometrisia muotoja, kuten neliöitä, ellipsejä jne.

8) Mitat lasketaan suhteessa koko lataamaasi malliin, joten ole varovainen, jos kuvasi ympärillä on valkoisia marginaaleja. Suosittelemme, että poistat nämä marginaalit. Kun valmistamme vinyyli mattoasi, perustamme suunnitelmamme halutulle leveydelle ja teemme korkeudesta verrannollisen.

9) Lopuksi, jos päätät, ettet enää halua jatkaa tilaustasi, emmekä ole aloittaneet tuotantoa, hyvitämme rahasi nopeasti. Ota meihin yhteyttä!