Maailmanlaajuinen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 60€
Uusi Taustakuva saatavilla
Uuden Kokoelman Vinyylimatot
Huippu arviot asiakkailta!
Helppo asentaa
9.000 Uniikkia sisustustarraa
Lahjaksi ystävälle!
Suunnittele itse Tarrasi
Räätälöidyt Tarrat
Suodattimet

Teema

Pinta

Sijainti

Tyyli

Muoto

Yleisö

Ihmisten lukumäärä

Lautapelitarrat

Rakastatko pelaamista ja varsinkin klassisten pelien pelaamista? Jos näin on niin tämä mahtava klassisten lautapelitarra kokoelma on kuin tehty sinulle. Sisustustarroja lautapeleistä, kuten twisteristä, monopolista ja monista muista. Lapset ja teinit ihastuvat varmasti näihin värikkäisiin koristeisiin. Tämä tuotteet eivät vie tilaa niin kuin normaalit lautapelit, joten voit laittaa ne mihin tahansa pöytään ja perheen peli-ilta on pelastettu! Saatavilla on monia eri koko- ja värivaihtoehtoja jotta ne varmasti sopivat juuri siihen tilaan kuin haluat ne laittaa!

Olemme todella ylpeitä täällä Tenstckers:illä koska me voimme tarjota yhden internetin parhaista ja laajimmista räätälöinti palveluista tällä hetkellä. Meidän uskomaton suunnittelija ryhmä tekee töitä aamusta iltaan jotta sinä, meidän rakas asiakas, löytäisit unelmiesi tuotteen meidän kattavasta lautapelitarra valikoimasta. He myös seuraavat kaikkia viimeisimpiä trendejä jotta pystymme päivittämään katalogimme mahdollisimman usein ja että sinä saat kaikkein uusimmat tuotteet kotiisi. Jos olet selannut koko sisustustarra katalogimme läpi mutta et siltikään löytänyt vielä juuri haluamaasi tuotetta, niin ei huolia! Tämän takia meidän todella taitava suunnittelija tiimi on täällä, auttamassa sinua tekemään henkilökohtaisen räätälöity lautapelitarra. Lähetä meille vain rohkeasti sähköpostia osoitteeseen info@tenstickers.fi pelistä jonka haluat muuttaa tarraksi ja sen mitat niin ihana tiimimme ryhtyy töihin saman tien jotta saisit unelmiesi tuotteen kotiisi parin päivän sisällä. Näin pelit voivat alkaa saman tien! Sinulla on myös mahdollisuus muokata meidän katalogimme jo valmiita tuotteita jos haluat esimerkiksi muokata jotai yksityiskohtaa kuten väriä tai koko niin tämä onnistuu meiltä helposti, kerro vain meille mitä tehdä niin me teemme sen!

Mietit ehkä meidän tuotteidemme laatua. Meillä on paljon erilaisia lautapelitarroja (Shakkitarra) mutta voimme taata että ne on kaikki tehty parhaasta mahdollisesta materiaalista joten ne kestävät todella monta vuotta, 15 vuotta. Shakkiseinätarra niin kuin kaikki muutkin seinätarrat eivät repeä eikä niihin ilmesty ilmakuplia tai ryppyjä joten niiden kiinnittäminen on todella helppoa mille tahansa sileälle pinnalle. Niiden poisto on myös yhtä helppoa eivätkä ne jätä mitää tahroja tai jäämiä seiniisi tai pöytiisi. Kaikki tuotteet ovat mattapintaisia joten ärsyttävät valot eivät heijastu niistä ja voit pelata peliä mukavasti ilman häiriöitä.
Mitä enää odotat?

1-21 hakutulosta 21 seinätarrat