Maailmanlaajuinen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 60€
Uusi Taustakuva saatavilla
Uuden Kokoelman Vinyylimatot
Huippu arviot asiakkailta!
Helppo asentaa
9.000 Uniikkia sisustustarraa
Lahjaksi ystävälle!
Suunnittele itse Tarrasi
Räätälöidyt Tarrat
Suodattimet

Teema

Pinta

Tyyli

Muoto

Yleisö

Ihmisten lukumäärä

Suositut sanonnat tekstitarrat

Mahtava suositut sanonnat tarra kokoelma joka sopii tilaan kuin tilaan. Tekstitarrat joissa on perinteisiä fraaseja ja sanontoja. Tarrat toiveista hauskoihin ilmaisuihin. Nämä tuotteet tuovat omaperäistä sisustusta kotiin. Laaja valikoima koristeita koristamaan kotiasi ja antaen todella ainutlaatuisen ilmeen. Jos et löydä etsimääsi tuotetta, ota meihin yhteyttä! Me suunnittelemme sinulle yksilöidyn tuotteen tarpeidesi mukaan. Voit muokata kaikkien tuotteidemme kokoa jotta ne sopivat täydellisesti haluttuun tilaan. 

Oletko käynyt läpi meidän koko suositut sanonnat seinätarra katalogin löytämättä juuri sitä yhtä sanontaa kun haluat? Tai ehkä haluat tehdä oman sanonnan? Tämän vuoksi me olemme suunnitelleet upean räätälöinti palvelun jonka avulla sinä pystyt tekemään unelmiesi tuotteen. Ja kerroimmeko jo että meidän räätälöinti palvelu on yksi internetin parhaista ja laajimmista? Kyllä vain, näin on! Meidän mahtava suunnittelija tiimi tekee töitä todella ahkerasti joka päivä jotta sinä saisit unelmiesi tuotteen kotiin kuljetettuna parin päivän sisällä. Lähetä meille siis rohkeasti sähköpostia osoitteeseen info@tenstickers.fi ja muista kertoa minkä kuuluisan sanonnan haluat loistamaan seinillesi ja tuotteen leveys ja korkeus. Voit valita suositut sanonnat sisustustarra tuotteen värin meidän laajasta yli 45 eri väri vaihtoehdon luettelosta. Eikö olekin upeaa? Voit myös muokata meidän jo valmiita tuotteita katalogissa, haluatko kenties lisätä tekstiä, poistaa tekstiä? Haluatko muokata fonttia tai vaihtaa väriä? Kaikki tämä onnistuu lähettämällä meille sähköpostia johon vastaamme saman tien. 

Kaikki suositut sanonnat tekstitarrat ovat tehty todella korkealaatuisesta materiaalista, niin kuin kaikki muutkin tuotteemme, joten ne kestävät todella kauan aikaa eivätkä ne repeä. Tuotteiden kiinnittäminen on todella helppoa mille tahansa sileälle ja puhtaalle pinnalle koska niihin ei muodostu ilmakuplia tai ryppyjä. Voit laittaa nämä ihanat tuotteet vaikka autoon, seinään, huonekaluun, läppäriin, jne. koska pystyt muokkaamaan niiden kokoa sinulle tarvittaviin mittoihin. Kaikki tuotteemme on tehty mattapintaisiksi joten ärsyttävät hajavalot eivät ole ongelma. Tuotteemme on allergia testattu joten ketä vain voi käyttää niitä missä tahansa tilassa. Mietit ehkä että haluat poistaa tuotteet joskus että minkälaista jälkeä ne jättävät? No voimme iloisesti kertoa että meidän seinätarra eivät jätä mitään liima jälkiä tai muitakaan tahroja sinun seiniisi!

8 / 10

2 Arvostelut

1-24 hakutulosta 27 seinätarrat