Huippu arviot asiakkailta!

Hanki tarra omalla tekstillä

Yksi suurista eduista vinyylien valinnassa on mahdollisuus yksilöidä ne. Räätälöidyt koristeelliset tarrat omalla tekstillä ovat täydellinen ratkaisu kodin tai yrityksen sisustukseen.

Sisustuksessa seinätarra omalla tekstillä voi uudistaa minkä tahansa seinän tai huoneen. Luo taloosi aivan henkilökohtainen kosketus, vinyylit mukautetaan sataprosenttisesti tarpeisiisi, sillä voit valita tekstin värin, koon ja sen lisäksi sinulla on laaja valikoima kirjaimia ja kirjasintyylejä.

Haluatko koristella yrityksesi lauseilla tai henkilökohtaisilla teksteillä? Onko sinulla suosikki lause, jolla haluat koristaa huoneen tai huoneesi? Tekstin mukauttamistyökalu on ratkaisu.

Vinyyli ei ole yksinomaan kotiin, nämä henkilökohtaiset tekstitarrat ovat täydellisiä myös kaikenlaisissa ​​ yrityksissä, kuten baareissa, ravintoloissa, kampaamoissa, muotiliikkeissä, elintarvike liikkeissä, rautakaupoissa tai elektroniikkaliikkeissä ja -laitteissa. Tarrat omalla tekstillä mahdollistavat äärettömät vaihtoehdot koristeellisten tarrojen suhteen.

Luo tarra jossa on mukautettu lause tai teksti

Onko olemassa kuuluisia lauseita, jotka haluat tarrana? Lapsesi nimi? Suosittu kappale? Lausekkeen muokkaustyökalulla voit kirjoittaa haluamasi tekstin ja luoda omia henkilökohtaisia ​​teksti tarroja.

Voit valita eri tyylien välillä, valitsemalla värit ja ihanteelliset toimenpiteet. Voit muokata lauseestasi täysin mieleisesi tarran.

Hanki tuote jossa on yksilöllisiä lausekkeita, jotka on mukautettu omaan mittaasi, valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, ja joka sopii sisustukseen sekä sisätiloissa että ulkona.

Muista, että voit yhdistää yksilöllisiä tekstitarroja ja luettelosamme olevia tarroja luodaksesi aivan uuden ja ainutlaatuisen tekstitarran.

Katso opetusvideo siitä kuinka suunnitella oma tekstitarra.

Kirjoita tekstisi

Kirjoita teksti jonka haluat tarraasi. Sinulla on käytössä 50 merkkiä per rivi ja voit valita erilaisten värien ja typografioiden välillä.
Valmistamme yksilöllisen tekstin rivi riviltä edellä mainituilla ominaisuuksilla.

0

Mitat (leveys x korkeus)

cm
x
cm

0

Mitat (leveys x korkeus)

cm
x
cm

0

Mitat (leveys x korkeus)

cm
x
cm

0

Mitat (leveys x korkeus)

cm
x
cm

Visualisoi Pinnan koko ja väri, johon aiot sen kiinnittää:

100 cm
50 cm

Pinnan mittaukset

Jos valitset pinnan mittaukset, johon sijoitat tarran. Voit vetää tekstiä tekemällä sen suuremmaksi tai pienemmäksi ja tekstin koko muuttuu automaattisesti.

x

Seinän väri

Seinän väri on vain tuotteen esikatselua varten, kun se asetetaan valitulle pinnalle.

Tärkeää huomioitavaa

1) Kokonaishinta on kunkin yksittäisen tekstin summa.
2) Valmistamme yksilöllisen tekstin rivi riviltä edellä mainituilla ominaisuuksilla.
3) Leikkaamisen mahdollistamiseksi, emme pysty valmistamaan tarroja, joiden korkeus on alle 2 cm.
4) Valmistamme tarramme mattapintaisiksi.
5) Tarrasta valmistetaan siluetti ilman taustaa. Jos toivot tietyn värin taustalle, kerro meille siitä kommenttikentässä.
6) Kunkin tekstin koko perustuu laatikkoon, jossa on pisteviivoja.
7) Jos lisäämäsi teksti sisältää erikoismerkkejä tai se kirjoitetaan kielellä, joka ei kuulu länsimaisiin aakkosiin, ota meihin yhteyttä, koska merkkejä ei ole kaikissa kirjasintyyleissä.

Räätälöity lainaus

Jos haluat tekstin, joka sisältää monia merkkejä. Kuten esimerkiksi runon tai laulun sanat, ota meihin yhteyttä info@tenstickers.fi. Kerro meille myös haluamasi väri sekä koko ja liitä tekstit, jotka haluat tarraan. Lähetä se mieluiten PDF-muodossa.

Aikaisemmat arvostelut asiakkailta, jotka ostivat räätälöityjä tarroja.

Yleisarvosana : 8.4 / 10

on 01/01/2021 klo 13:18 h

Todella pitkä toimitusaika.muuten hyvä

on 06/08/2020 klo 08:40 h

Tarrat olivat juuri sellaiset kuin pitikin. Toimitus tosin oli ennätys hidas. Tarrat tulivat pikakirjeenä mutta silti matkaan meni yli kaksi viikkoa.

on 23/10/2019 klo 20:29 h

Hei! Tällä kertaa jopa toimitus oli nopea.