Maailmanlaajuinen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 60€
Uusi Taustakuva saatavilla
Uuden Kokoelman Vinyylimatot
Huippu arviot asiakkailta!
Helppo asentaa
9.000 Uniikkia sisustustarraa
Lahjaksi ystävälle!
Suunnittele itse Tarrasi
Räätälöidyt Tarrat
0
Suodattimet

Teema

Pinta

Sijainti

Tyyli

Muoto

Yleisö

Ihmisten lukumäärä

Sisustustarrat kylpyhuone

Kokoelma tarroja kylpyhuoneseen. Meillä on laaja valikoima kylpyhuonetarroja, joiden avulla kylpyhuone voidaan muokata omaperäisesti, täysin henkilökohtaisesti ja ainutlaatuisella tavalla. Hanki vinyyli WC: lle tai vaikkapa suihkuun.

Kylpyhuone on intiimimpi paikka talossa ja samalla yksi kaikkein vaikeimmista sisustaa. Kylpyhuoneen sisustus on päänsärky ja siihen liittyy usein saniteettituotteiden tai suihkuseinien muuttaminen. Jotta vältettäisiin kaikki nämä taloudellisesti korkeat logistiikkaongelmat, koristeellinen kylpyhuoneen vinyyli on paras vaihtoehto nopealle, yksinkertaiselle, henkilökohtaiselle ja erittäin taloudelliselle sisustukselle.

Kaikki talon huoneet ansaitsevat sopivan sisustuksen, joka sopii täydellisesti ympäristöön. Kylpyhuone tarramme avulla luot ainutlaatuisen sisustuksen. Joko moderni sisustus tai vaikkapa vintage tyylisen koristeen voit tilata meiltä.

Kaikki koristeelliset vinyylimme on suunniteltu laadukkaista materiaaleista, jotka soveltuvat kaikenlaisiin ​​ympäristöihin ja jotka kestävät pitkään.

Palauta koristelu kylpyhuoneen vinyylillä


Pesualtaan ulkonäön uudistaminen ilman suuria komplikaatioita on nyt mahdollista kylpyhoneen sisustustarrojen avulla. Tarrame ovat edullisia, helppoja asentaa eivätkä jätä jämiä.

Pesualtaan koristeellinen tarra sopii erinomaisesti ovien, suihkuseinien, kylpyhuoneen peilien ja huonekalujen koristeluun tai vaikkapa kaakelitarra antamaan kylpyhuoneelle uuden ilmeen.

Hanki oma sisustustarra vessaan ja jos kyllästyt tarraan voit helposti vaihtaa sen uuteen, mallistomme uusiutuu jatkuvasti ja olemme varmoja että tykästyt johonkin tarroistamme.

9 / 10

2 Arvostelut

1-24 hakutulosta 254 seinätarrat