Maailmanlaajuinen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 60€
Uusi Taustakuva saatavilla
Uuden Kokoelman Vinyylimatot
Huippu arviot asiakkailta!
Helppo asentaa
9.000 Uniikkia sisustustarraa
Lahjaksi ystävälle!
Suunnittele itse Tarrasi
Räätälöidyt Tarrat
0
Suodattimet

Teema

Pinta

Sijainti

Tyyli

Muoto

Yleisö

Ihmisten lukumäärä

Sisustustarrat keittiöön

Kokoelma koristeellisia sisustustarroja keittiöön. Kokoelma tarroja keittiön yksilöimiseksi; koristele seinät, huonekalut, laatat ja keittiön laitteet kuten jääkaappi tai astianpesukone lyömättömillä hinnoilla.

Keittiö on yksi perheen suosituimmista tiloista, mikä tarkoittaa, että sen on oltava yksi kaikkein esteettisimmistä. Tässä huoneessa on oltava erityinen ja miellyttävä sisustus, joka kutsuu kaikkia nauttimaan tästä tilasta. Tarrat luovat hienon tunnelman kokatessa tai ruokaillessa.

Keittiön vinyylit
ovat omaperäinen tapa koristella keittiösi. Voi sijoitaa tarran vaikka seinälle tai koristella kaapit uusiksi kauniilla kuvio tarroilla. Laattatarrat ovat myös ihanteellisia keittiön koristeluun. Tarrat luovat myös suojatun pinnan sille pinnalle johon sen sijoitat.

Keittiön sisustamiseksi ei tarvitse käydä läpi pitkää ja kallista työprosessia. Keittiön sisustustarroilla koristelu voidaan tehdä alle 5 minuutissa, ja lisäksi se on erittäin taloudellista ja täysin omaperäistä.

Koristele keittiösi uusiksi ihanilla keittiötarroilla


Haluatko antaa uuden ilmeen keittiön ja kodin sisustukseen? Keittiön koriste tarroissa on äärettömät vaihtoehdot, joilla uudistaa yksi kaikkein vaikeimmista huoneista sisustaa. Typografiset vinyylit, tarrat joissa on ruokaa ja hedelmiä tai jopa ihania reseptejä seinien, huonekalujen tai laitteiden koristeluksi.

Meidän koristeelliset keittiö-vinylimme mahdollistavat äärettömän määrän vaihtoehtoja sisustuksessa. Tarra sopii keittiön seinälle, keittiön kaappejen koristeluun sekä keittiökoneisiin, kuten jääkaappeihin tai astianpesukoneisiin. Lisäksi meillä on tarroja keittiökalusteille, mikä tuo hyvin henkilökohtaisen kosketuksen keittiön tyyliin.

Keittiötarra
on täydellinen kaikille keittiön pinoille ja antaa sinulle makdollisuuden modernisoida keittiösi. Anna erilainen kosketus koristevinyylillä keittiön seinille, mikä tuo paljon tuoreutta ja persoonallisuutta. Aloita joka päivä hymyillen samalla kun syöt aamiaista tai valmistat ruokaa ja näet keittiötarrojen tarjoamaa vaikuttavaa sisustusta.

Tarran käyttö on helppoa ja nopeaa, joten voit säästää aikaa muihin toimintoihin.

Miksi ostaa keittiötarra Tenstickersistä?


Tenstickersistä löydät laajan valikoiman tarroja keittiöön, kaikki tilaukset tehdään asiakkaalle mitattaviksi, meillä on suuri kapasiteetti mukautua mihin tahansa toiveeseesi ja pystymme mukauttamaan muotoilun asiakkaan vaatimuksiin. Osta keittiön vinyyli Tenstickersistä ja jos haluat tehdä muutoksia, älä epäröi kysyä, graafisen suunnittelun tiimi sopeutuu tarpeisiisi niin, että saat parhaan mahdollisimman tuotteeen.

9 / 10

4 Arvostelut

1-24 hakutulosta 605 seinätarrat

Käytä suodatinta apuna pienentääksesi hakutulosten määrää