Huippu arviot asiakkailta!

Keitä me olemme

Tenstickers on koristeteollisuuden sekä verkkokaupan yrittäjähenkisten ammattilaisten perustama yritys. Päämääränämme on tehostaa sisustusalaa poistamalla välittäjät, ja tällä tavoin tarjota asiakkaille suora yhteys tuottajaan. Olemalla suorassa yhteydessä asiakkaisiin pystymme tarjoamaan alhaiset hinnat ja nopean toimituksen.

Tiimimme muodostuu lahjakkaista suunnittelijoista, jotka luovat jatkuvasti uusia ja trendikkäitä tarroja tilattavaksesi. Monipuolisesta valikoimastamme löydät helposti sopivat tarrat, joilla muokkaat kotisi, autosi tai muun suosikkipaikkasi tunnelman mieleiseksesi.

Tarrojemme laatu on kaikilta osin erittäin korkeatasoista, ja käytämme tarrojen leikkaamisessa sekä tulostamisessa uusinta mahdollista tekniikkaa. Helpon asennuksen ja kestävän lopputuloksen saavuttamiseksi tarroissamme käytettävä vinyylimateriaali on ensiluokkaista.

Päivittäinen tavoitteemme on täyttää asiakkaidemme kaikki tarpeet sisustuksen suhteen sekä luoda heille mahdollisuus muokata oma ympäristönsä itselleen mieluisaksi.

Keitä me olemme

Kolme syytä miksi sinun kannattaa ostaa tarrasi meiltä.

1- Seinätarrat on helppo kiinnittää. Jokaisen tilauksen mukana lähetämme mallikappaleen, jonka avulla pystyt harjoittelemaan.

Sinun ei tarvitse huolehtia ilmakuplista. Kaikissa Tenstickersin tuotteissa on asennusta helpottavat ilmakanavat liimapuolella. Niiden ansiosta ensikertalainenkin saa täydellisen lopputuloksen. Jokaisen tilauksen mukana lähetämme myös pienen palan tarraa, jonka avulla pystyt harjoittelemaan kiinnitystä.

2- Leikatut kuvat

Unohda valkoiset tarra-arkit joiden keskelle kuvasi ovat tulostettu yksinäisinä.
Tenstickers toimittaa huolellisesti leikattuja taustattomia vinyylitarroja, joita voit käyttää seinäsi väristä riippumatta.
Katso esimerkiksi kategoriat: Lapset, Keittiö sekä Sijainti.

3- Sisustustarroja ilman heijastusta, mutta intensiivisillä väreillä.

Me käytämme erikoispintaisia tarroja, jotka eivät aiheuta ylimääräisiä heijastuksia, mutta säilyttävät värien intensiteetin, ja joilla korostat kotisi sisustusta tyylikkäästi.
Laajasta ja selkeästi luetteloidusta tarravalikoimastamme löydät varmasti mieleisesi vaihtoehdon.

Tenstickerssillä on laadukkaat tarrat alhaisilla hinnoilla!