Huippu arviot asiakkailta!
Suodattimet

Teema

Sijainti

Väri

Vintage tapetti

Mahtava vintage tapetti kokoelma, joiden avulla voit sisustaa kotisi uudelleen!  Vanhanaikainen teema on yksi suosituimmista teemoista, ja voimme sanoa että me Tenstickersillä teemme sen aivan oikein upean vintage tyylinen tapetti kokoelman avulla, joka on ainutlaatuinen sanan kaikissa merkityksissä! Se voi todella integroitua täydellisesti kotiisi!

Tämä retro tapetti antaa huoneellesi viileän ja ainutlaatuisen ilmeen tyylillä joka ei ole koskaan muodin ulkopuolella, samalla varmistaen, että olet kodissasi mukavasti - Kuinka et voi tuntea olosi mukavaksi upeiden ja ainutlaatuisten vanhanaikainen tapetti tuotteiden ympärillä!

Lisäksi on tärkeää muistaa, että tapetti retro on erittäin helppo levittää, koska siihen ei muodostu ilmakuplia tai ryppyjä. Laitamme myös ohjeet jokaisen ostetun tuotteen mukana, jotta sinulla olisi vastaus kysymyksiisi saman tien. Voit myös katsoa meidän uskomattoman videon tapettien levittämisestä netti sivuillamme. Se näyttää sinulle askel askeleelta mitä tehdä. Jos sinulla on vielä kysymyksiä tämän jälkeen ota meihin rohkeasti yhteyttä sähköpostitse. Autamme sinua mielellämme.  Koska haluamme tehdä prosessista sinulle mahdollisimman helpon ja vaivattoman, me tarjoamme kaikki tarvittavat välineet suoraan netti sivuillamme. Ehkä tarvitset tapetti liimaa? Tai lastan tuotteen levittämiseen? Ei huolia, koska meillä on nämä kaikki. Näin sinun ei tarvitse kierrellä eri netti kauppoja ja liikkeitä ja tuhlata aikaa kun saat kaikki meiltä helposti yhdellä kerralla. 

Tuotteemme ei loista tai heijasta valoa, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse koskaan huolehtia tapetista, koska se ei aiheuta sinulle ongelmia! Ainut heijastava asia on tuotteen korkea laatu ja edullinen hinta. Tuotteemme on todella helppo pitää puhtaana koska ne kestävät vettä. Joten voit pyyhkiä niiden pinnan niin monta kertaa kuin tarvitsee kostealla pyyhkeellä. Huomaat että niiden väri ja laatu eivät huonone ollenkaan. Eikö olekin uskomatonta? Kyllä, sanomme me!

Aloita tuotteidemme selaaminen ja olemme varmoja että tulet rakastumaan ainakin yhteen tuotteistamme! Takaamme että seinäsi ja vieraasi tulevat kiittämään kun olet tuonut tämän upean ja uuden sisustus elementin heidän elämiin.

1-24 hakutulosta 95 tapetti