Maailmanlaajuinen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 60€
Uusi Taustakuva saatavilla
Uuden Kokoelman Vinyylimatot
Huippu arviot asiakkailta!
Helppo asentaa
9.000 Uniikkia sisustustarraa
Lahjaksi ystävälle!
Suunnittele itse Tarrasi
Räätälöidyt Tarrat
0
Suodattimet

Teema

Pinta

Sijainti

Tyyli

Muoto

Yleisö

Ihmisten lukumäärä

Läppäri ja tabletti tarrat

Kokoelma koristeellisia tarroja kannettaville tietokoneille ja tableteille. Koristeellinen vinyyli kaikkien markkinoilla olevien tuotemerkkien kannettaville tietokoneille (Dell, Vaio, HP), sekä tarroja kaikille Applen laitteille: Macbook tai Ipad.

Voimme myös luoda tietokone tarran mille tahansa koneelle jota emme ole listaneet, lähetä vain viesti jossa kerrot meille haluamasi mitat!

Elektroniset laitteet ovat yksi työkaluista, jotka ovat mukana päivittäin, olipa sitten töitä, tehtäviä tai vain viettää vapaa-aikaa. Normaalisti tietokoneiden mallit ovat tylsiä, joten näiden fantastisten läppäri tarrojen avulla annat kannettaville ja tableteille modernin ja alkuperäisen ulkonäön.

Kannettavan tietokoneen koristelu on hyvin helppoa läppäri tarroilla. Hauskat mallit, jotka sopivat kaikkiin makuihin, kykenevät peittämään kaikki kannettavan tietokoneen pinnat tai vain joitakin osia. Jos sinulla on Apple laite, älä unohda kaikkia tarroja jotka on suunniteltu omena-logon ympärille!

Uusi kannettavan tietokoneesi ulkonäkö tietokone tarroillaYksi tapa uusia kannettavan tietokoneen tai tabletin ulkoasu on käyttäen yksilöllisiä ja henkilökohtaisia ​​tietokone ja tabletti tarroja. Tai voit valita valmiista kuvista ja kuvioista jotka löydät verkkosivuiltamme.

Kaikki haluamasi kuvat voidaan muuntaa tarroiksi koristamaan tietokonettasi tai tablettiasi. Tarra antaa tietokoneellesi modernin ja rohkean ilmeen. Ja jos sinulla on yritys, miksi et vaikka hankkisi tarraa jossa on yrityksesi logo?

Lisäksi voit muokata kannettavan tietokoneen näppäimistön ulkonäköä kannettavan tietokoneen näppäimistön tarroilla.

Lisää suojakalvo kannettavaan tietokoneeseen ja muokkaa sitä koristeellisella tarralla, jonka helppo sijoittaa ja poistaa.

Kannettavan tietokoneen tarrat mukautuvat mihin tahansa tietokoneen pintaan ja löydät kaikenlaisia ​​tarroja alkuperäisillä ja hauskilla malleilla, jotka lisäävät väriä tietokoneellesi.

Hanki kannettavan tietokoneen tarra, joka sopii parhaiten juuri sinulle. Koska päivittäinen työ- tai vapaa-ajan työkalu ansaitsee upean ja koristeellisen ulkonäön!

9.33 / 10

12 Arvostelut

1-24 hakutulosta 396 seinätarrat

Käytä suodatinta apuna pienentääksesi hakutulosten määrää