Ilmainen toimitus yli 60€
Huippu arviot asiakkailta!
Helppo asentaa
2.500 Uniikkia sisustustarraa
Lahjaksi ystävälle!
Suunnittele itse tarrasi
Räätälöidyt tarrat
0
Suodattimet

Teema

Pinta

Sijainti

Tyyli

Muoto

Yleisö

Ihmisten lukumäärä

Lastenhuoneen tarrat

Vinyylikokoelma lapsille. Muokkaa lapsesi huonetta, lisää seiniin väriä ja luo uusi sisustus.

Lastemme huoneet ovat se tila, jossa he viettävät monta tuntia leväten, oppien ja pelaten. Näiden lastenhuoneen tarrojen avulla lasten huoneesta tulee tila jossa on hauskaa. Selaa erittäin näyttäviä malleja, jotka sopeutuvat kaikenlaisiin tyyleihin.

Nämä lasten sisustustarrat vaihtelevat eläimistä, elokuvahahmoihin tai mihin tahansa suosikkikuvaan, tai urheilutoimintaan. Löydät myös paljon muita vinyylejä lastenhuoneeseen sivuiltamme. On aika antaa elinvoimaisuuden kosketus, jota lastenhuone tarvitsee niin paljon.

Mitä eri lasten sisustustarroja löydän?


Tenstickersistä voit ostaa koristeellisia sisustukseen tarkoitettuja tarroja lastenhuoneseen. Koristele lastesi huoneet tarpeisiisi tehdyillä tarroilla, mukautettu vaikkapa nimeesi. Lastenarramme ovat huippuluokkaisia, mattapintaisia, eivät heijasta sisä- tai ulkovaloa ja meillä on ääretön määrä tuotteita joista voit valita ja tehdä mieleisesi. Tarrat sopivat hyvin lastenhuoneisiin ja voit sijoittaa ne mihin tahansa pintaan, seinistä kalusteisiin tai vaikkapa valokytkimiin.

Mielikuvitus- ja luovuusmaailma avautuu lasten mielessä, kun uusi sisustus tarjotaan lapsille. Suuret maailankartat, yksisarviset, puut ja eläimet ja paljon muita hauskoja ja värikkäitä tarroja tuomaan lapsesi huoneen eloon. Lastenhuoneen tarrat ovat loistava resurssi, ne on helppo sijoittaa, niihin ei jää kuplia, ja voit vaihtaa koristelun tarpeidesi mukaan ja uudistaa sen usein.

Liitutarrat ovat täydellisiä lastenhuoneisiin. Meillä on paljon eri malleja jotta lapset voivat rauhassa antaa mielikuvituksen viedä mennessään ja pirtää loputtomiin. Liitutarra lastenhuoneseen on juuri mitä lapsesi tarvitsee.

Etkö löydä haluamaasi tarraa? Tenstickerillä on graafisen suunnittelun tiimi, joiden avulla voimme yhdessä luoda täysin haluamasi tarran.

8.53 / 10

15 Arvostelut

1-24 hakutulosta 571 seinätarrat

Käytä suodatinta apuna pienentääksesi hakutulosten määrää