Maailmanlaajuinen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 60€
Uusi Taustakuva saatavilla
Uuden Kokoelman Vinyylimatot
Huippu arviot asiakkailta!
Helppo asentaa
9.000 Uniikkia sisustustarraa
Lahjaksi ystävälle!
Suunnittele itse Tarrasi
Räätälöidyt Tarrat
Suodattimet

Teema

Pinta

Sijainti

Tyyli

Muoto

Yleisö

Ihmisten lukumäärä

WC kyltti tarra

Haluatko kertoa ihmisille missäpäin on vessa tai että kumpi huone on naisille ja kumpi miehille? Jos näin on niin meidän hauska WC kyltti tarra  kokoelma on juuri sinulle. Naisten ja miesten symboleita yritysten, kuten ravintoloiden vessoihin. Räätälöityjä malleja, joiden kokoa voit muuttaa vapaasti, jotta ne sopivat täydellisesti haluttuun tilaan. Nämä ihanat WC tarra tuotteet ovat täydellinen sisustus elementti firmaasi ja olemme varmoja että työntekijäsi arvostavat niitä. Mitä siis enää odotat? Haluatko kenties lukea tuotteidemme laadusta ensin tai ehkä meidän mahtavasta räätälöinti palvelusta? Jatka ihmeessä lukemista, olemme varmoja että pystymme vakuuttamaan sinut tuotteidemme upeudesta.

Kaikki sisustarra vessaan tuotteet ovat tehty todella korkealaatuisesta materiaalista joten ne kestävät monta vuotta, itse asiassa olemme antaneet tuotteillemme 15 vuoden eliniän, jotta sinulla on ainakin yksi asia vähemmän josta huolehtia tulevaisuudessa. Korkean laatunsa vuoksi sisustustarra wc tuotteet eivät myöskään repeä ja ne on todella helppo kiinnittää mille tahansa sileälle ja puhtaalle pinnalle koska niihin ei muodostu ilmakuplia tai ryppyjä. Tuotteemme on yhtä helppo poistaa kuin ne on kiinnittää ja ei, ne eivät jätä mitään liima jäämiä tai muitakaan jälkiä seiniisi. Voit laittaa tuotteet vaikka oveen, seinään, ikkunaan, peiliin, jne.. Tuotteemme ovat vedenkestäviä joten voit helposti pitää ne puhtaana kostean liinan avulla. 

Niin kuin aiemmin mainitsimme, meillä on mahtava räätälöinti palvelu, joka on yksi internetin kattavimmista ja parhaimmista. Selasitko meidän valtavan katalogin läpi löytämättä haluamaasi? Tai onko sinulla jo selvä kuva mielessä mitä haluat? Tässä tapauksessa, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@tenstickers.fi ja muista liittää haluamasi kuva ja kertoa sen mitat. Jos sinulla ei ole selvää kuvaa tuotteesta, niin ei hätää, voit myös lähettää mahdollisimman yksityiskohtaisen viestin jossa kerrot että mitä etsit, ja meidän älyttömän taitava suunnittelija tiimi aloittaa työt saman tien. Sinulla on myös mahdollisuus muokata meidän jo valmiita tuotteita katalogissa. Tykkäätkö jostain tuotteesta mutta haluat vaihtaa ehkä sen väriä tai kokoa? Ehkä haluat lisätä tai poistaa tekstiä? Kaikki tämä onnistuu lähettämällä meille sähköpostia!

1-24 hakutulosta 28 seinätarrat