Huippu arviot asiakkailta!
Suodattimet

Teema

Sijainti

Väri

Eläintapetit

Selaa läpi meidän upeaa eläintapetti kokoelmaa. Jokaiselle löytyy jotain, riippumatta siitä oletko eläinten ystävä vai et. Eläin teemainen tapetti kokoelmamme kasvaa päivä päivältä! Lisää värisävy ja ainutlaatuisuus hauskoihin eläinmalleihin, tai jos tämä ei ole juuri sitä, mitä etsit, miksi et lisää ripausta eleganssia minimalistisemmalla ja rentouttavalla kuviolla?

Jatka ihmeessä, hanki käpälät, kynnet ja evät yhdestä eläintapetti mallistamme!

Eläintapetit ovat tehty todella korkealaatuisesta materiaalista joten ne on erittäin helppo asentaa seinälle. Jos asennat tapettia ensimmäistä kertaa ja pelkäät että mokaat, niin ei hätää koska laitamme mukaan kätevät ohjeet, jotka auttavat sinua jokaisessa askeleessa. Meidän tuotteiden materiaali on erittäin kestävää jonka vuoksi se ei repeä eikä siihen ilmesty ilmakuplia tai ryppyjä. Tämä helpottaa tuotteen levittämistä entistä enemmän. Koristeelliset eläin aiheiset tapetit eivät paista tai heijasta hajavaloa, koska ne ovat tehty upealla mattapintaisella materiaalilla. Ainoa heijastava asia on tuotteiden korkea laatu, jota tulet rakastamaan yli kaiken! Voimme iloisesti myös kertoa että voit ostaa helposti kaikki lisätarvikkeet, joita tarvitse tuotteen levittämiseen helposti meiltä kassalla. Näin sinun ei tarvitse mennä toisille sivustoille ja tilata työkaluja erikseen vaan voit tilata ne saman paketin kanssa helposti. Sinun ei myöskään tarvitse lähteä kauppaan etsimään liimoja ja lastoja, vaan saat ne kaikki meiltä vaivattomasti. Tuotteemme ovat allergia testattu, joten ketä vain voi käyttää niitä missä tahansa tilassa helposti koska ne eivät ärsytä ketään! 

Etkö ole jo kyllästynyt tylsiin valkoisiin ja maalattuihin seiniisi? Minä ainakin olen. Nyt on sinun aikasi uudelleen sisustaa kotisi ja ryhtyä tapetoimaan. Se on niin helppoa ja tulet rakastamaan loppu tulosta että tulet surulliseksi kun et tapetoinut jo aiemmin. Olemme varmoja että vieraasi ja perheesi tulevat rakastamaan näitä tuotteita, koska ne lisäävät hauskuutta ja luontoa kotiisi. Ketä ei rakastaisi ihanaa eläin aiheista sisustusta kotiin? Me tiedämme että me ainakin rakastamme eläimiä yli kaiken!

1-24 hakutulosta 123 tapetti