Ilmainen toimitus yli 60€
Huippu arviot asiakkailta!
Helppo asentaa
2.500 Uniikkia sisustustarraa
Lahjaksi ystävälle!
Suunnittele itse tarrasi
Räätälöidyt tarrat
0
Suodattimet

Teema

Pinta

Sijainti

Tyyli

Muoto

Yleisö

Ihmisten lukumäärä

Tarrat autoon

Kokoelma autojen tarroja. Täytä autosi persoonallisilla, alkuperäisillä ja erityisillä malleilla.

Autotarrat
ovat paras tapa päästä pois tylsistä koristeista, jotka tavallisesti löytyvät näiltä kuljetusvälineiltä. Koristele autosi koira tarroilla tai vauvojen varoitusmerkillä. Meiltä löytyy jotakin juuri sinulle vaikka olisit yksi niistä, jotka menevät pidemmälle ja etsivät entistä aggressiivisempaa tyyliä autosi koristeluun.Rallitarrat ja muut samantyyppiset tarrat täyttävät varmasti vaatimuksesi.

Joka kerta kun ajat, ihmiset hämmästyvät tarran omaperäisyydestä, ja takana olevat kuljettajat haluavat myös omia tarroja autoonsa.

Anna henkilökohtainen kosketus ja täysin mukautettu maku autoosi tarroilla, ja muokkaa niitä valitsemalla koko, viimeistely ja väri sekä joissakin tapauksissa nimesi tai numero.

Koristele sivut, konepellit tai katot autojen tarroilla


Tuotteita joissa voit muokata kaikkea mitä voit ajatella asettamatta mielikuvituksenne rajoja. Jos olet räätälöinnin rakastaja, luettelostamme löydät laajan valikoiman auton tarroja ja vinyylejä. Anna audollesi uusittu ja dynaaminen ulkoasu tuotteilamme.

Ajoneuvo tarramme ovat valmistettu parhaista materiaaleista ja soveltuvat eri tyyppisille auton pinnoille, olipa ne sitten sivut, konepellit, ikkunat tai lokasuojat.

Autotarramme
kestävät kaikenlaisia ​​haitallisia sääolosuhteita, niillä on suuri vedenkestävyys eikä sade tai painepesuri ole haitaksi. Tarramme ovat myös vastustuskykyisiä auringon säteille ja haalenemiselle.

Matta-viimeistelyillä auto tarroilamme vältät myös kaikenlaista heijastusta, joka voi olla este muille kuljettajille lähelläsi.

Lopuksi meidän mukautetut auton tarrat ovat täydellinen vaihtoehto naamioida auton naarmut. Vältä korkeat kustannukset, sillä henkilökohtaiset tarrat antavat sinulle mahdollisuuden kattaa kaikki vaurioituneen auton osat omaperäisellä ja taloudellisella tavalla.

Etkö löydä etsimääsi tarraa? Ei hätää, Tenstickersissä voit ostaa tuotteesi täysin tarpeidesi mukaan. Meillä on graafisen suunnittelun tiimi, joka voi suunnitella tai mukauttaa luettelotuotteita tarpeidesi mukaan. Päätavoitteena on, että autollesi on täysin sovitettu tarra, sataprosenttisesti integroitu pintaan ja että rakastat nähdä tuloksen joka päivä.

10 / 10

3 Arvostelut

1.99
1.99
1.99
1.99
3.75
1.99
3.99
1.99
1.99
1.99
Räätälöidyt
1.99
1.99
3.99
6.99
1.99
1.99
1.99
Räätälöidyt
1.99

1-24 hakutulosta 72 seinätarrat