Maailmanlaajuinen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 60€
Uusi Taustakuva saatavilla
Uuden Kokoelman Vinyylimatot
Huippu arviot asiakkailta!
Helppo asentaa
9.000 Uniikkia sisustustarraa
Lahjaksi ystävälle!
Suunnittele itse Tarrasi
Räätälöidyt Tarrat

Läppäritarra kuviollinen mandala

Tenstickers. Läppäritarra kuviollinen mandala. Kaunis läppäritarra jossa on ihana mandala kuvio koristamaan konettasi. Helppo kiinnittää ja kestää monta vuotta. Anti-allerginen.

Kaunis ja värikäs koristeellinen mandala läppäritarra kannettavan tietokoneen tarra. Läppäritarra on loistava tapa tietokoneesta persoonallisempi ja uniikki. Kaikki tuotteemme on todella helppo kiinnittää ilman ilmakuplia ja ryppyjä ja ne voi myös irrottaaa tarvittaessa jättämättä jälkiä kanteen. Kannettavan tietokoneen tarrat on valmistettu korkealaatuisesta, joustavasta vinyylistä. Tuotteita on saatavilla monelle eri koolle.

Tenstickers. Läppäritarra kuviollinen mandala. Kaunis läppäritarra jossa on ihana mandala kuvio koristamaan konettasi. Helppo kiinnittää ja kestää monta vuotta. Anti-allerginen.

Seinän väri

Mitat (leveys x korkeus)

Tietoa Läppäritarra kuviollinen mandala

Viite: A12081

Asiakkaiden arvostelut Läppäritarra kuviollinen mandala

Yleisarvosana : 10 / 10

on 28/08/2019 klo 08:52 h

Sain väärän kokoiset tarrat mutta asia hoidettiin todella nopeasti ja jäi hyvä fiilis:)

on 26/07/2019 klo 18:13 h

Läppäritarra tuli nopeasti ja oli ehdottomasti hintansa arvoinen. Sen voi surutta laittaa kiinni, irrottaa, sovittaa uudestaan, irrottaa ja rämpätä tasan niin monta kertaa uudestaan paikalleen, että on varmasti hyvä. Lopputulos näyttää enemmän alumiinilta kuin tarrapinnalta. Oma leikkaukseni sattui menemään hiukan vinoon, mutta se oli käyttäjän vika.

RÄÄTÄLÖIDYT TARRAT

Mahtavien palveluidemme avulla hankit hienoja tarroja kuvistasi tai upeita sisustustekstejä.