Arvostelut 9.4
Ilmainen toimitus yli 60€
1.800 uniikkia sisustustarraa
Lahjaksi ystävälle!
Suunnittele itse tarrasi!
Huippu arviot asiakkailta!
Helppo asentaa
Login
Ilmainen toimitus yli 60€
1.800 uniikkia sisustustarraa
Lahjaksi ystävälle!
Suunnittele itse tarrasi!
Huippu arviot asiakkailta!
Helppo asentaa
0

Pirate ship kids tarra

Tenstickers. Pirate ship kids tarra. Upea yksivärinen muotoilu lapsillemme merirosvojen seinätarrojen kokoelmasta. Tämä fantastinen merirosvo-laivakonferenssi on täydellinen seinäkoriste, joka antaa lapsesi huoneelle uuden ja aitoa ulkoasua ja nautittavan ilmapiirin kaikille.

Seinän väri

Mitat (leveys x korkeus)
Väri

Upea yksivärinen muotoilu lapsillemme merirosvojen seinätarrojen kokoelmasta. Onko lapsellasi suuri fani merirosvoista ja aarteenmetsästä? seaside wall art tarra lapsille havainnollistavat merirosvolaiva mereen liikkuu voimakkaasti ja erittäin hektinen voimakkaiden aaltojen vuoksi. Merirosvo, joka etsii aarrearkun täynnä kultaa salaperäisellä saarella! Anna lapsesi liittyä tähän hulluun seikkailuun.

jos olet ideoista äläkä osaa koristella lapsen makuuhuone tai leikkihuone, niin ei enää tarvitse huolehtia! Tämä fantastinen merirosvo-laivakonferenssi on täydellinen seinäkoriste, joka antaa lapsesi huoneelle uuden ja aitoa ulkoasua ja nautittavan ilmapiirin kaikille. Ja hauskuus ei pysähdy siellä! Voit valita yli 50 eri väriä ja erikokoisia, jotta saat lopullisen ilmeen! Se on erittäin helppokäyttöinen ja jättää jälkiä jättämisen jälkeen.

...

Translated by Google Translate. Show original.

Tietoa Pirate ship kids tarra

Pride tarrat

Täältä löydät erilaiset, sateenkaaren väriset LGBT-yhteisöä edustavat ja juhlistavat sisustustarrat koristamaan esimerkiksi Pride-juhlaa.