Maailmanlaajuinen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 60€
Uusi Taustakuva saatavilla
Uuden Kokoelman Vinyylimatot
Huippu arviot asiakkailta!
Helppo asentaa
9.000 Uniikkia sisustustarraa
Lahjaksi ystävälle!
Suunnittele itse Tarrasi
Räätälöidyt Tarrat
0

Merirosvojen hattulasten tarra

Tenstickers. Merirosvojen hattulasten tarra. Merirosvohattu merirosvojen seinätarroistamme merirosvojen rakastajille! Tyypillinen hattu, jossa on kallo.
Tenstickers. Merirosvojen hattulasten tarra. Merirosvohattu merirosvojen seinätarroistamme merirosvojen rakastajille! Tyypillinen hattu, jossa on kallo.

Seinän väri

Mitat (leveys x korkeus)

Merirosvohattu merirosvojen seinätarroistamme merirosvojen rakastajille! Tyypillinen hattu, jossa on kallo. koristele lasten makuuhuone tai leikkihuone kotona ja tee heidän peliajastaan hauskempaa ja nautinnollisempaa! Jos lapsesi rakastavat merirosvoja ja etsit jotain seinäkoristetta luodaksesi ihanteellisen ilmapiirin heille, olet löytänyt täydellisen tarran.

tämä merirosvohattujen tarra sopii myös koristelemaan lapsille tarkoitettuja paikkoja, kuten kouluja, lastentarhoja, kotiasi ja jopa kauppaa, jos myyt tai tarjoat palvelua lapsille. Täytä ne tyhjät seinät ja päästä eroon tylsästä ja tylsästä ilmapiiristä.

halpa hinta korkea laatu! helppo levittää ja erittäin kestävä. Ihanteellinen taaperoille, varsinkin jos he ovat salaperäisten merirosvojen seikkailujen faneja! Erikokoisia saatavana.

Tietoa Merirosvojen hattulasten tarra

Viite: A7645

RÄÄTÄLÖIDYT TARRAT

Mahtavien palveluidemme avulla hankit hienoja tarroja kuvistasi tai upeita sisustustekstejä.