Maailmanlaajuinen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 60€
Uusi Taustakuva saatavilla
Uuden Kokoelman Vinyylimatot
Huippu arviot asiakkailta!
Helppo asentaa
9.000 Uniikkia sisustustarraa
Lahjaksi ystävälle!
Suunnittele itse Tarrasi
Räätälöidyt Tarrat
0

Merirosvo papukaija lapsille -tarra

Tänään 10% Ale
Tenstickers. Merirosvo papukaija lapsille -tarra. Hauska vinyylitarra lapsille. Anna lapsesi huoneelle väriä yhdellä merirosvojen seinätarroilla.
Tenstickers. Merirosvo papukaija lapsille -tarra. Hauska vinyylitarra lapsille. Anna lapsesi huoneelle väriä yhdellä merirosvojen seinätarroilla.

Seinän väri

Mitat (leveys x korkeus)

Hauska vinyylitarra lapsille. Anna lapsesi huoneelle väriä yhdellä merirosvojen seinätarroilla. Ihanteellinen sisustamaan mitä tahansa tilaa kotona tai ympäristöä lapsille, kuten kouluja ja lastentarhoja. Onko lapsesi valtava merirosvojen fani? Etsitkö luovaa ja hauskaa tarraa lapsellesi? Jos kyllä, olet löytänyt oikean tarran saadaksesi lapsesi hymyilemään.

esimerkki pirteästä papukaijasta, joka on välttämätön jokaiselle todelliselle merirosvolle. Jos lapsesi rakastavat vain merirosvojen seikkailuja, rakastavat pukeutumista merirosvoiksi ja haluavat löytää aarteita kaappeista kotona, muunna sitten leikkihuoneensa tai makuuhuoneensa mukavaan paikkaan, jossa he voivat pelata ja pitää hauskaa. Täydellinen merirosvojen tarra päästäksesi eroon tyhjistä seinistä kotona!

tämän merirosvo-papukaijan aitoa tarraa on saatavana erikokoisina. Se on myös helppo levittää eikä jätä jäämiä poistettaessa.

Tietoa Merirosvo papukaija lapsille -tarra

Viite: A7642

RÄÄTÄLÖIDYT TARRAT

Mahtavien palveluidemme avulla hankit hienoja tarroja kuvistasi tai upeita sisustustekstejä.