• Huippu arviot asiakkailta!
  • Alennetut hinnat yli 10000 tuotteesta
  • Erikoisalennukset uusille käyttäjille
  • Pikalähetyksen toimitus 24/48 h sisällä
  • Henkilökohtaiset Tarrat haluamaasi kokoosi
Suodattaa

Lelutarrat

(8)
126 seinätarrat
Kaikki lapset rakastavat leluja ja niiden kanssa leikkimistä joten miksi ei koristella heidän huonetta tai leikkialuetta myös niiden teemalla? Meillä on ainutlaatuinen ja hauska lelutarra kokoelma joka sopii kenen tahansa lapsen huoneeseen. Ideaalista sisustusta lastenhuoneisiin ja lasten leikkialueisiin. Laajasta valikoimasta löydät värikkäitä lelu tarroja koristamaan leikkihuoneita. Koristelemalla lastenhuoneen tai leikkihuoneen saat lapsesi tuntemaan olonsa mukavammaksi. 

Me olemme todella ylpeitä tenstickers:illä koska voimme sanoa että meillä on internetin parhain räätälöinti palvelu joten me pystymme tekemään vaikeimmatkin tilaukset helposti. Meidän mahtava suunnittelija tiimi tekee töitä aamusta iltaan jotta he pystyisivät tarjoamaan sinulle, meidän asiakkaallemme, upean tuotteen. He seuraavat uusimpia trendejä päivittäin jotta kokoelmamme olisi aina kaiken kärjessä ja tämän takia lelutarrat kokoelma uusitaan todella usein. Jos et jostain syystä löytänyt täydellistä seinätarra joka on lelu aiheinen niin ei hätää. Meidän suunnittelija tiimi rakastaa tehdä tuotteita joita he eivät ole tehneet aikaisemmin. Joten mietit ehkä että miten tämä on sitten mahdollista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@tenstickers.fi kuvasta jonka haluat, sen värit ja koon, tiimimme ryhtyy toimiin saman tien! Sinulla on myös vaihtoehto muokata jo valmiita luettelomme tuotteita jos jokin nappasi silmäsi! Voit muokata esimerkiksi jo valmiin tuotteen väriä tai tekstiä lähettämällä yllä mainittuun sähköpostiin viestiä muutoksista joita haluat tehdä. Taitava suunnittelija tiimimme ryhtyy töihin saman tien jotta sinun tuotteesi saapuisi kotiin mahdollisimman nopeasti!

Lelutarrat niin kuin kaikki muutkin tuotteemme on tehty parhaasta mahdollisesta materiaalista joten ne tulevat kestämään monta vuotta. Olemme antaneet tuotteillemme 15 vuoden elin iän, näin sinulla on yksi asia vähemmän josta huolehtia tulevaisuudessa. Tuotteet ovat mattapintaisia ja näin valo ei heijastu niistä ja ne näyttävät upeilta päivän jokaisena aikana. Seinätarra hylkii ilmakuplia ja ryppyjä eikä ne repeä joten niiden levittäminen on todella helppoa. Voit myös ostaa lastan kassalla joka tekee tarran levittämisestä todella yksinkertaista. Jos joskus haluat ottaa tuotteen pois seinältä niin ei hätää koska ne eivät jätä mitään tahroja tai jäämiä sileisiin pintoihin!

Suodattaa

Lelut Tyhjennä suodattimet
1 - 24 hakutulosta 126 seinätarrat

Yleisarvosana

Arvostelut

MUKAUTETUT SUUNNITTELUT

Räätälöi tarrat, matto tai mikä tahansa muu tuotteemme luettelostamme haluamallasi kuvalla tai tekstillä käyttämällä joitakin tarjoamiamme yksinoikeuspalveluja.