• Huippu arviot asiakkailta!
  • Alennetut hinnat yli 10000 tuotteesta
  • Erikoisalennukset uusille käyttäjille
  • Pikalähetyksen toimitus 24/48 h sisällä
  • Henkilökohtaiset Tarrat haluamaasi kokoosi
Suodattaa

Läppäri tarra

(19)
698 seinätarrat
Läppäri tarra maailmaan, jossa voit antaa kannettavallesi persoonallisen ilmeen suojaamalla sitä naarmuilta ja kulumiselta. Laadukkaat kannettavan tietokoneen tarrat tarjoavat loputtomasti mahdollisuuksia koristella ja muokata kannettavaa tietokonettasi oman tyylisi mukaan. Olipa kyse sitten hienovaraisesta yksityiskohdasta tai radikaalista ulkonäön muutoksesta, kannettavan tietokoneen tarroilla voit ilmaista luovuuttasi ja erottua joukosta. Valitse suosikkisi ja kiinnitä se helposti.

Suodattaa

Läppäri tarra Tyhjennä suodattimet
1 - 24 hakutulosta 698 seinätarrat Käytä suodatinta apuna pienentääksesi hakutulosten määrää

Yleisarvosana

Arvostelut
Tarrat tietokoneeseen sinulle mahdollisuuden luoda yksilöllistä tyyliä läppärillesi. Voit valita erilaisia malleja, värejä ja muotoja, jotka sopivat omaan tyyliisi ja mieltymyksiisi. Luo läppärillesi oma tunnistettava ilme, joka heijastaa persoonallisuuttasi ja kiinnittää huomiota.

Sopivat paikat läppäritarrojen kiinnittämiselle

 
Tietokonetarra voi kiinnittää läppärin eri osiin, kuten kanteen, näppäimistöön tai tietokoneen pohjaan. Voit valita haluamasi paikat tarran kiinnittämiseen ja luoda juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Muista kuitenkin varmistaa, että läppäri on puhdas ja kuiva ennen tarrojen kiinnittämistä.

Oikea tapa kiinnittää läppäritarrat

 
pc tarrat kiinnittämistä varmista, että läppärin pinta on puhtaa ja kuivaa. Irrota tarran suojapaperi varovasti ja aseta tarran haluttu kohta läppäriin. Painele tarran pintaa varovasti kiinni ja tasoita mahdolliset ilmakuplat sileäksi. Varmista, että tarran reunat tarttuvat hyvin läppärin pintaan.

MUKAUTETUT SUUNNITTELUT

Räätälöi tarrat, matto tai mikä tahansa muu tuotteemme luettelostamme haluamallasi kuvalla tai tekstillä käyttämällä joitakin tarjoamiamme yksinoikeuspalveluja.