Maailmanlaajuinen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 60€
Uusi Taustakuva saatavilla
Uuden Kokoelman Vinyylimatot
Huippu arviot asiakkailta!
Helppo asentaa
9.000 Uniikkia sisustustarraa
Lahjaksi ystävälle!
Suunnittele itse Tarrasi
Räätälöidyt Tarrat
Suodattimet

Teema

Pinta

Sijainti

Tyyli

Muoto

Yleisö

Ihmisten lukumäärä

Rugbytarrat

Rakastatko urheilemista ja varsinkin rugbya? Onko rugbyn pelaaminen sinun intohimosi? Jos näin on niin meillä on mahtava kokoelma rugbytarroja, joissa on kuvia logoista ja rugbyn pelaajista. Ideaalista sisustusta koristamaan suosikki huonettasi. Rugby tarrat ovat täydellisiä rugbyn faneille! Voit kiinnittää tuotteen mille tahansa sileälle pinnalle, kuten kannettavaan tietokoneeseen, huonekaluihin, seinälle, ikkunaan tai vaikka autoon, vain taivas on rajana. 

Me voimme olla ylpeitä Tenstickers:illä kun voimme sanoa että meillä on yksi internetin parhaista ja monipuolisimmista räätälöinti palveluista. Meidän mahtava ja todella taitava suunnittelu tiimimme tekee töitä aamusta iltaan jotta sinä saisit täydellisen tarra kotiisi. He ovat aina uusien trendien kärjessä jotta sinun kotisi olisi mahdollisimman trendikkään näköinen. He ovat myös todella innokkaita löytämään uusia muotoja ja kuvia joten jos et jostain kumman syystä löytänyt haluamaasi kuvaa laajasta valikoimastamme, ei tarvitse hätäillä. Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@tenstickers.fi kuvasta jonka haluat, sen koon, värit ja jos haluat jonkun tekstin siihen. Suunnittelu tiimimme on iloinen kun he saavat tehdä sen. Se on näin helppoa ja nyt sinun täytyy vain odottaa kotona kunnes mahtava seinätarra jossa on rugby teema tulee postissa koti ovellesi. 

Rugby tarra niin kuin kaikki muutkin tuotteemme ovat tehty parhaasta mahdollisesta materiaalista jotta ne kestävät todella kauan, annamme niille 15 vuoden eliniän. Rugbytarrat ovat vedenkestäviä joten voit laittaa ne autoosi ilman huolia että ne irtoavat heti, koska näin ei tule käymään! Niiden väri ei myöskään haalistu auringon takia joten sinulla ei ole mitään syytä olla tilaamatta! Tuotteet hylkivät ilmakuplia ja ryppyjä eivätkä ne repeä joten niiden levittäminen on todella helppoa. Laitamme silti ohjeet jokaisen tuotteen mukana ihan varmuudeksi ja voit aina lähettää meille sähköpostia, autamme mielellämme. Jos joskus haluat poistaa rugby tarran niin se ei ole ongelma koska tuotteemme eivät jätä mitään jälkiä tai tahroja pintoihin kun ne poistetaan. Seinä näyttää kuin siinä ei olisi koskaan ollutkaan mitään.
Mitä siis enää odotat? Nyt on aikasi uusia kotisi sisustus!

1-14 hakutulosta 14 seinätarrat