Maailmanlaajuinen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 60€
Uusi Taustakuva saatavilla
Uuden Kokoelman Vinyylimatot
Huippu arviot asiakkailta!
Helppo asentaa
9.000 Uniikkia sisustustarraa
Lahjaksi ystävälle!
Suunnittele itse Tarrasi
Räätälöidyt Tarrat
Suodattimet

Teema

Pinta

Sijainti

Tyyli

Muoto

Yleisö

Ihmisten lukumäärä

Rooma tarrat

Rakastatko Italiaa ja sen upeaa kulttuuria? Ehkä rakastat italialaista pastaa tai pizzaa tai heidän kaunista pääkaupunkia Roomaa. Jos näin on niin meidän upea Rooma sisustustarra kokoelma Italian pääkaupungista on kuin tehty sinulle. Upea kokoelma erilaisia seinätarroja tästä historiallisesta kaupungista. Valikoima tekstitarroja ja muita Rooman innoittamia kuvia. Tuntuu kuin vaeltaisit tämän kaupungin upeita katuja omasta kodistasi. Aseta roomatarrat mihin tahansa ja luo ainutlaatuinen ja kulttuurillinen tunnelma. Valitse monista koko- ja värivaihtoehdoista.

Voimme hymy suin kertoa että meillä on internetin parhain räätälöinti palvelu tällä hetkellä joten me pystymme tekemään taikoja ja luomaan sinulle upean henkilökohtaisen rooma seinätarra. Älyttömän taitava suunnittelija tiimimme tekee töitä aamusta iltaan jotta sinä saisit upean tuotteesi kotiin mahdollisimman pian. He seuraavat kaikkia viimeisimpiä trendejä jotta voimme päivittää luetteloamme viikoittain. Jos olet selannut koko rooma tarra katalogimme läpi mutta et silti löytänyt juuri sellaista tuotetta kun olit toivonut niin ei hätää. Suunnittelija tiimimme rakastaa tehdä uusia tuotteita jotta sinä, rakas asiakkaamme, olisit mahdollisimman tyytyväinen. Sinun pitää siis vain lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@tenstickers.fi kuvasta jonka haluat tai kertoa sen yksityiskohdat mahdollisimman tarkasti ja tuotteen mitat. Näin taitava suunnittelija tiimimme ryhtyy saman tien töihin jotta voit aloittaa kotisi tai toimistosi uudelleen sisustamisen saman tien.

Rooma seinätarrat niin kuin kaikki muutkin seinätarra hylkivät ilmakuplia ja ryppyjä eivätkä ne repeä, joten niiden kiinnittäminen on todella helppoa. Voit laittaa tuotteet mille tahansa sileälle pinnalle kuten seinään, ikkunaan, huonekaluun, autoon, läppäriin, yms. Taivas on rajanasi kun sisustat kotiasi uudelleen. Tuotteet on tehty parhaasta mahdollisesta materiaalista joten ne kestävät todella kauan aikaa ja ne näyttävät upeilta. Olemme antaneet tuotteillemme 15 vuoden eliniän joten sinulla on yksi asia vähemmän josta huolehtia. Tuotteet kestävät vettä eivätkä niiden väri haalistu ollenkaan. Tuotteet ovat matta pintaisia joten ärsyttävät valot eivät heijastu niistä, joten voit laittaa ne mihin tahansa tilaan. Tuotteet ovat allergia testattuja joten voit laitata ne kenen tahansa huoneeseen. Mitä enää odotat?

1-13 hakutulosta 13 seinätarrat