Maailmanlaajuinen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 60€
Uusi Taustakuva saatavilla
Uuden Kokoelman Vinyylimatot
Huippu arviot asiakkailta!
Helppo asentaa
9.000 Uniikkia sisustustarraa
Lahjaksi ystävälle!
Suunnittele itse Tarrasi
Räätälöidyt Tarrat
Suodattimet

Teema

Tyyli

Muoto

Reseptitarrat

Mahtava ja ainutlaatuinen reseptitarra kokoelma koristamaan sinun keittiötäsi ihanalla tavalla. Reseptitarrat sopivat erinomaisesti keittiötilojen sisustamiseen. Laadukkaat tarrat resepteistä uskomattomilla hinnoilla. Omaperäisiä ja luovia tekstitarroja klassisilla resepteillä antaen sinulle ruuanlaitto motivaatiota keittiössäsi. Valitse laajasta resepti valikoimastamme jossa on kaikkea herkullisesta omenapiirakasta aina maistuviin pastaruokiin. Nämä tuotteet lisäävät varmasti ruokahaluasi! Me voimme luoda sinulle tarran suosikki reseptistäsi, ota vain meihin yhteyttä!

Kaikki reseptitarrat ovat tehty todella korkealaatuisesta materiaalista jotta ne eivät repeä ja ne kestävät monta vuotta. Olemme itse asiassa antaneet tuotteillemme 15 vuoden eliniän jotta sinulla on yksi asia vähemmän josta huolehtia tulevaisuudessa. Tuotteemme on todella helppo kiinnittää mille tahansa sileälle, puhtaalle ja kuivalle pinnalle koska niihin ei muodostu ilmakuplia eikä ryppyjä. Voit laittaa tuotteen mihin tahansa, esimerkiksi, seinään, ikkunaan, peiliin, oveen, jne. Keittiösi tulee rakastamaan näitä kauniita reseptitarroja. Ne ovat mattapintaisia joten hajavalot eivät heijasta niistä ollenkaan. Tuotteemme ovat allergia testattu joten ketä vain voi käyttää tuotteitamme missä tahansa tilassa. Mietit ehkä että haluat jossain vaiheessa poistaa tuotteet seiniltäsi jos vaikka uudelleen sisustat tai olet muuttamassa, että millaista jälkeä ne jättävät. No me voimme rauhoittaa mieltäsi ja kertoa että tuotteemme eivät jätä mitään jälkiä seiniin, ei edes liima tahroja, joten voit poistaa ne yhtä helposti kuin kiinnititkin ne. 

Etkö löydä haluamaasi meidän resepti seinätarra kokoelmasta? Haluatko tehdä oman reseptisi tarraksi? Jos näin on niin meillä on hyviä uutisia sinulle! Voit käyttää meidän upeaa räätälöinti palvelua joka sattuu olemaan internetin paras ja laajin myös. Meidän suunnittelija tiimi tekee töitä todella ahkerasti jotta me pystymme päivittämään meidän katalogiamme mahdollisimman usein ja näin tarjoamaan sinulle unelmiesi tuotteen kotiin kuljetettuna. Lähetä meille siis sähköpostia osoitteeseen info@tenstickers.fi ja liitä haluamasi resepti ja kerro millä fontilla ja koolla haluat sen. Pystyt myös valitsemaan tuotteen meidän laajasta yli 45 eri väri vaihtoehdon luettelosta! Voit myös muokata meidän jo valmiita tuotteita jos haluat vaihtaa niiden väriä vaikka tai jotai ainesosaa, niin tämä onnistuu meiltä helposti!

1-8 hakutulosta 8 seinätarrat