Maailmanlaajuinen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 60€
Uusi Taustakuva saatavilla
Uuden Kokoelman Vinyylimatot
Huippu arviot asiakkailta!
Helppo asentaa
9.000 Uniikkia sisustustarraa
Lahjaksi ystävälle!
Suunnittele itse Tarrasi
Räätälöidyt Tarrat
Suodattimet

Teema

Pinta

Sijainti

Tyyli

Yleisö

Punkmusiikkitarrat

Mahtava ja ainutlaatuinen punkmusiikkitarra kokoelma. Kapinallinen musiikki-genre, joka kehittyi 70-luvulla Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Australiassa. Punk-rock tarra- musiikin faneille ideaalisia tarroja. Piditpä sitten modernista punkbändistä tai vanhasta klassikosta kuten Sex Pistols niin tämä katalogi on kuin tehty sinulle. Tässä sinulla on upea valikoima auttamaan sinua koristamaan seinäsi ja tavarasi. Valitse kuuluisista bändien logoista, laulujen sanoista tai jopa suosikki punk-rock-staran muotokuvasta. Saa makuuhuoneesi tai musiikkihuoneesi tila enemmän näköiseksesi. Voit muokata tuotteita jotta ne sopivat täydellisesti juuri siihen tilaan kuin haluat ne laittaa.

Olemme todella iloisia kun voimme kertoa että meillä on yksi internetin parhaista räätälöinti palveluista tällä hetkellä ja olemme luoneet sen juuri sinua varten. Meidän älyttömän upea suunnittelija ryhmä tekee töitä todella kovasti jotta sinä saisit unelmiesi tuotteen kotiin kuljetettuna mahdollisimman nopeasti. He myös seuraavat kaikkia viimeisimpiä trendejä jotta me voimme päivittää meidän nettisivustomme katalogit mahdollisimman usein. Jos siis olet selannut kaikki punkmusiikkitarrat läpi etkä silti ole löytänyt haluamaasi niin ei hätää. Tämän takia meillä on meidän taitava suunnittelija ryhmä täällä, auttamassa sinua. He rakastavat uusien tuotteiden tekoa joten lähetä rohkeasti sähköpostia osoitteeseen info@tenstickers.fi kuvasta jonka haluat ja sen mitat. Jos sinulla ei ole kuvaa niin voit myös lähettää mahdollisimman yksityiskohtaisen viestin meille ja suunnitteli tiimi alkaa töihin saman tien jotta sinä saisit unelmiesi tuotteen kotiin. Voit myös muokata meidän jo valmiita katalogi tuotteita.

Punk seinätarrat on tehty parhaasta mahdollisesta materiaalista niin kuin kaikki muutkin sisustustarrat sivustollamme jotta ne kestävät todella kauan aikaa. Olemme antaneet tuotteillemme 15 vuoden eliniän jotta sinun ei tarvitse murehtia uuden hankkimisesta pitkään aikaan. Tuotteet kestävät vettä joten voit pitää ne puhtaana helposti kostean liinan avulla eivätkä ne menetä väriään yhtään. Kaikki punktarrat hylkivät ryppyjä ja ilmakuplia eivätkä ne repeä joten niiden kiinnittäminen on todella helppoa mille tahansa sileälle pinnalle. Voit laittaa ne esimerkiksi seinälle, läppärille, autoon, ikkunalle, yms. vain mielikuvitus on rajana. Mitä siis enää odotat? Aloita shoppailu jo tänään.

1-4 hakutulosta 4 seinätarrat