Maailmanlaajuinen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 60€
Uusi Taustakuva saatavilla
Uuden Kokoelman Vinyylimatot
Huippu arviot asiakkailta!
Helppo asentaa
9.000 Uniikkia sisustustarraa
Lahjaksi ystävälle!
Suunnittele itse Tarrasi
Räätälöidyt Tarrat
Suodattimet

Teema

Pinta

Sijainti

Tyyli

Muoto

Yleisö

Ihmisten lukumäärä

Motocrosstarrat

Onko motocross sinun suosikki lajisi ja voisit mennä ajelemaan vaikka joka päivä? Rakastatko tämän urheilulajin tarjoamaa jännitystä? Jos näin on niin sitten meidän motocross tarra kokoelma on täydellinen ratkaisu sinun sisustus ongelmiisi. Meillä on huikea kokoelma motocrosstarroja. Motocrosstarrat herättävät varmasti kaikkien ihmisten huomion. Meiltä löydät monia eri kokoja ja värejä mihin varmasti ihastut!  

Voimme ylpeinä sanoa että meillä on yksi internetin parhaimmista räätälöintipalveluista joten sinun päiväsi on pelastettu! Jos et löydä laajasta valikoimastamme sopivaa tuotetta juuri sinulle niin voimme myös luoda yksilöllisen tuotteen sinulle. Meidän suunnittelu tiimi tekee uusia tuotteita aamusta iltaan jotta sinä saat juuri sellaisen tuotteen kun haluat. Sinun pitää vain lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@tenstickers.fi kuvasta jonka haluat, sen mitat ja värit niin suunnittelu tiimimme ryhtyy töihin saman tien! Jos jokin motocross tarra sattui iskemään silmäsi mutta haluaisit muuttaa jotain pientä yksityiskohtaa niin voit tehdä myös näin. Voit muuttaa esimerkiksi seinätarra värin tai tekstin ja tehdä siitä enemmän omanlaisen. Tiimimme rakastaa nähdä uusia ideoita ja sitten oppia niistä, joten älä ujostele ja lähetä meille sähköpostia jo tänään!

Motocross seinätarrat on tehty parhaasta mahdollisesta vinyylistä jota on tarjolla jotta sinun tuotteesi kestäisi mahdollisimman kauan aikaa. Motocross tarrat niin kuin kaikki muutkin tarramme hylkivät ilmakuplia ja ryppyjä eivätkä ne repeä. Ne kestävät sään kuin sään joten ei väliä vaikka vettä sataisi niin tuote ei lähde minnekkään tai jos aurinko paistaa täysillä niin tuotteen väri ei haalistu ollenkaan. Voit pyyhkiä tuotteet kostealla liinalla jotta ne näyttävät taas upo uusilta. Takaamme 15 vuoden iän tarroillemme joten sinulla on yksi asia vähemmän mistä huolehtia tulevaisuudessa. Kaikki tarramme ovat matta pintaisia joten valo ei heijastu niistä.

1-24 hakutulosta 25 seinätarrat