Maailmanlaajuinen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 60€
Uusi Taustakuva saatavilla
Uuden Kokoelman Vinyylimatot
Huippu arviot asiakkailta!
Helppo asentaa
9.000 Uniikkia sisustustarraa
Lahjaksi ystävälle!
Suunnittele itse Tarrasi
Räätälöidyt Tarrat
Suodattimet

Kiinnostavat

Teema

Pinta

Tyyli

Muoto

Yleisö

Ihmisten lukumäärä

Klassisen musiikin tarrat

Kaunis Mozartin, Beethovenin ja monien muiden innoittama klassisen musiikin tähtien innoittama kokoelma klassisen musiikin tarroja. Orkesterimusiikki malleja koristamaan mitä tahansa huonetta. Sisustustarrat ovat täydellisiä luokkahuoneisiin tai paikkoihin joissa käytetään musiikkisoittimia. Voit muokata näitä tuotteita jotta ne sopivat juuri sille pinnalle kuin haluat ne laittaa, oli se sitten seinä, ikkuna, kannettava tietokone, auto, huonekalu, yms. vain taivas on rajanasi kun suunnittelet kotisi uudelleen. 

Olemme todella ylpeitä Tenstickers:illä koska meillä on yksi internetin laajimmista ja hienoimmista räätälöinti palveluista tällä hetkellä ja se on täällä vain sinua varten, meidän rakas asiakkaamme. Meidän uskomaton suunnittelija tiimi tekee töitä aamusta iltaan joka päivä jotta voisimme tarjota vain parhaat tuotteet asiakkaillemme. He myös seuraavat kaikkia viimeisimpiä trendejä jotta pystymme päivittämään klassinen musiikkitarra kokoelmaamme joka viikko ja näin tarjoamaan sinulle sinun unelmiesi tuotteen. He rakastavat uusien tuotteiden tekoa joten jos et nähnyt juuri sopivaa tuotetta sinulle meidän laajassa valikoimassamme niin ei hätää. Lähetä vain rohkeasti sähköpostia osoitteeseen info@tenstickers.fi ja liitä kuva jonka haluat muuttaa tarraksi ja sen mitat. Voit myös lähettää todella yksityiskohtaisen viestin meille jos sinulla ei ole kuvaa haluamastasi tuotteesta. Mahtavan taitava suunnittelija tiimimme ryhtyy saman tien töihin jotta sinä saisit unelmiesi tuotteen mahdollisimman pian kotiin ja näin voit myös aloittaa kotisi sisustamisen saman tien.

Klassisen musiikin tarrat niin kuin kaikki muutkin sisustustarrat ovat tehty vain parhaasta materiaalista joten ne kestävät todella kauan aikaa ja ne näyttävät upeilta. Olemme antaneet tuotteillemme 15 vuoden eliniän joten sinun ei tarvitse murehtia uuden hankkimisesta lähiakoina. Tuotteet ovat säänkestäviä joten sinun ei tarvitse huolehtia että aurinko haalistaisi niiden väriä tai että sade pilaisi niiden kiinnittyvyyttä. Näin ei tule käymään! Tuotteet ovat mattapintaisia joten ärsyttävät valot eivät heijastu niistä joten voit laittaa ne mihin tahansa tilaan. Klarinettitarra ja viulutarra niin kuin muutkin tuotteet eivät repeä ja ne hylkivät ryppyjä ja ilmakuplia joten niiden kiinnittäminen on todella helppoa. Voit myös poistaa tuotteet ilman tahroja tai jäännöksiä seinissäsi.
 

10 / 10

1 Arvostelut

Seinätarrat - siluetti naista, joka soittaa viulua.
Seinätarrat - siluetti naista, joka soittaa viulua.
11.99
Tarra, jossa on kokoelma musiikkikirjoituksen erityisiä ominaispiirteitä.
Tarra, jossa on kokoelma musiikkikirjoituksen erityisiä ominaispiirteitä.
18.50
Kuuluisan itävaltalaisen klassisen muusikon ja säveltäjän siluettiseinätarra; mozart.
Kuuluisan itävaltalaisen klassisen muusikon ja säveltäjän siluettiseinätarra; mozart.
4.99

1-24 hakutulosta 30 seinätarrat