Maailmanlaajuinen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 60€
Uusi Taustakuva saatavilla
Uuden Kokoelman Vinyylimatot
Huippu arviot asiakkailta!
Helppo asentaa
9.000 Uniikkia sisustustarraa
Lahjaksi ystävälle!
Suunnittele itse Tarrasi
Räätälöidyt Tarrat
Suodattimet

Teema

Tyyli

Muoto

Yleisö

Ihmisten lukumäärä

Jazz ja Blues tarrat

Upea ja ainutlaatuinen Jazz ja Blues seinätarra kokoelma mihin tahansa sileään pintaan. Hienoja ja omaperäisiä seinätarroja. Sielukkaita muotokuvia suosikki jazz ja blues muusikoista kuten Duke Ellingtonista, Billie Holidaysta ja Benny Goodmanista. Valitse monipuolisista tarroista mieluisasi! Laadukkaat sisustustarrat ovat helppo kiinnittää mihin tahansa. Sopii loistavasti täydentämään makuuhuoneen tai musiikkistudion sisustusta. Valitse koko jotta se sopii sinun tarpeisiisi täydellisesti.

 
Olemme todella ylpeitä ja iloisia kun voimme sanoa että meillä on yksi parhaimmista räätälöinti palveluista internetissä tällä hetkellä, ja se on täällä juuri sinua varten. Meidän upea suunnittelu tiimi tekee töitä todella ahkerasti joka päivä jotta sinä, rakas asiakkaamme, saisit unelmiesi tuotteen kotiin mahdollisimman pian. He seuraavat kaikkia viimeisimpiä trendejä jotta me voimme päivittää jo laajaa jazz tarra ja blues seinätarra kokoelmaamme viikoittain. Jos olet siis selannut koko katalogin läpi mutta et silti löytänyt juuri haluamaasi tuotetta niin ei hätää, koska suunnittelu tiimi rakastaa uusien ideoiden tekemistä tuotteiksi. Lähetä siis rohkeasti sähköpostia osoitteeseen info@tenstickers.fi kuvasta jonka haluat ja sen mitat. Jos sinulla ei ole kuvaa niin voit myös lähettää meille mahdollisimman yksityiskohtaisen sähköpostin jossa selität mitä haluaisit, näin suunnitteli tiimimme pystyy tekemään mahdollisimman tarkkaa työtä jotta saat unelmiesi tuotteen kotiin kuljetettuna parin päivän sisällä. Voit myös muokata jo valmiita tuotteitamme katalogista.

Jazz and blues seinätarrat niin kuin kaikki muutkin seinätarrat  hylkivät ryppyjä ja ilmakuplia eivätkä ne repeä joten niiden kiinnittäminen on todella helppoa. Voit laittaa tuotteet mille tahansa sileälle pinnalle, kuten seinälle, autolle, läppäriin, ikkunalle, yms. Tuotteet on tehty parhaasta materiaalista joten ne kestävät monta vuotta, olemme itse asiassa antaneet tuotteillemme 15 vuoden eliniän. Tuotteet on todella helppo poistaa eivätkä ne jätä mitään tahroja tai jäämiä seiniisi. Joten seinäsi näyttävät siltä kuin niissä ei olisi koskaan ollutkaan tarraa. Kaikki tuotteet on todella helppo pitää puhtaana koska ne kestävät vettä eivätkä niiden väri haalistu edes auringon edessä. Mattapinta estää ärsyttävien valojen häikäisyn joten voit laittaa ne mihin tahansa tilaan.

 
 

1-24 hakutulosta 27 seinätarrat