Maailmanlaajuinen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 60€
Uusi Taustakuva saatavilla
Uuden Kokoelman Vinyylimatot
Huippu arviot asiakkailta!
Helppo asentaa
9.000 Uniikkia sisustustarraa
Lahjaksi ystävälle!
Suunnittele itse Tarrasi
Räätälöidyt Tarrat
Suodattimet

Teema

Pinta

Sijainti

Tyyli

Muoto

Yleisö

Ihmisten lukumäärä

Heavy metal tarrat

Jos Heavy metal on lähellä sydäntäsi etkä mene päivääkään kuuntelematta sitä niin nämä mahtavat metalli musiikki tarrat ovat kuin tehty sinulle. Logoja, illuusioita ja sanoituksia metallimusiikin musiikkityylistä. Miksi et sisustaisi makuuhuonetta tai musiikkihuonetta suosikki bändien logoilla? Tai voisit jopa kiinnittää nämä helposti kiinnittyvät heavy metal tarrat autoosi. Metallimusiikin fanit pitävät varmasti näistä sisustustuotteista. Voit muokata tuotteiden kokoa jotta ne sopivat juuri siihen sileään pintaan kuin haluat ne laittaa.

Kaikki Heavy metal tarrat ovat tehty parhaasta mahdollisesta materiaalista joten ne kestävät todella kauan aikaa, itse asiassa olemme antaneet niille 15 vuoden eliniän joten sinulla on yksi asia vähemmän josta huolehtia tulevaisuudessa. Kaikki metallimusiikkitarrat ovat säänkestäviä joten sinun ei tarvitse huolehtia että sade heikentäisi niiden kiinnittyvyyttä tai että aurinko haalistaisi niiden väriä, koska näin ei tule käymään, sen voimme taata. Tuotteet hylkivät ilmakuplia ja ryppyjä eivätkä ne repeä joten niiden kiinnittäminen on todella helppoa mille tahansa sileälle pinnalle. Voit laittaa ne vaikka seinään, oveen, ikkunaan, autoon, läppäriin, yms. mihin tahansa haluat! Kaikki tuotteemme ovat matta pintaisia joten ärsyttävät valot eivät heijastu niistä ja näin voit laittaa ne mihin tahansa tilaan. Niiden poisto on yhtä helppoa kuin niiden kiinnittäminen eivätkä ne jätä mitään tahroja tai jälkiä seiniisi. 
Mitä siis enää odotat? Aloita selaaminen heti, tai ehkä haluat lukea vielä vähän lisää meidän räätälöidyistä tuotteista..

 Olemme todella ylpeitä täällä Tenstickers:illä koska meillä on yksi internetin parhaista räätälöinti palveluista tällä hetkellä, vain sinua varten. Meidän älyttömän taitava suunnittelija tiimi tekee töitä aamusta iltaan joka päivä ja he seuraavat kaikkia uusimpia trendejä jotta me voimme päivittää meidän laajaa heavy metal tarra kokoelmaa entisestään. Ja näin pystymme myös tarjoamaan sinulle, meidän ihanalle asiakkaallemme, upean tuotteen. Heavy metal tarroja on kaikenlaisia varsinkin meidän sivustollamme mutta jos et jostain syystä löytänyt juuri haluamaasi tuotetta koska haluat esimerkiksi tehdä tuotteen oman bändisi nimellä, niin ei hätää. Lähetä meille vain sähköpostia osoitteeseen info@tenstickers.fi kuvasta jonka haluat ja sen mitat. Jos sinulla ei satu olemaan kuvaa niin voit myös lähettää meille mahdollisimman yksityiskohtaiset tiedot sähköpostiin ja me teemme parhaamme jotta se näyttäisi mahdollisimman upealta. Voit myös muokata jo valmiita tuotteitamme!

1-18 hakutulosta 18 seinätarrat