Maailmanlaajuinen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 60€
Uusi Taustakuva saatavilla
Uuden Kokoelman Vinyylimatot
Huippu arviot asiakkailta!
Helppo asentaa
9.000 Uniikkia sisustustarraa
Lahjaksi ystävälle!
Suunnittele itse Tarrasi
Räätälöidyt Tarrat
Suodattimet

Teema

Pinta

Tyyli

Muoto

Yleisö

Ihmisten lukumäärä

Folkore musiikkitarrat

Kaunis Folklore sisustustarra kokoelma koristamaan kotiasi. Valikoima erilaisia perinteisen musiikin tyylejä upeina seinätarroina. Laadukkaita koristetarroja edullisesti. Sopivat mihin tahansa tilaan kotonasi, työpaikallasi tai vapaa-ajan vietto tilassa. Valitse laajasta valikoimasta suosikkisi ja muunna sen koko jotta se sopii täydellisesti sileään pintaan johon haluat sen laittaa. 

Olemme todella iloisia kun voimme kertoa että meillä on yksi internetin parhaista ja laajimmista räätälöinti palveluista tällä hetkellä auttamassa juuri sinua saamaan unelmiesi folklore tarra kotiisi. Meidän mainio suunnittelija tiimi tekee kovasti töitä päivittäin ja he seuraavat viimeisimpiä trendejä jotta sinä saisit sinun unelmiesi tuotteen kotiin kuljetettuna mahdollisimman nopeasti. Näin voit aloittaa kotisi uudelleen sisustamisen saman tien. Jos et jostain kumman syystä löytänyt juuri haluamaasi tuotetta meidän laajasta valikoimasta niin ei hätää. tämän takia meidän suunnittelija tiimi on täällä, tekemässä sinun unelmien folklore tarrat. He rakastavat uusien tuotteiden tekoa joten lähetä rohkeasti sähköpostia osoitteeseen info@tenstickers.fi kuvasta jonka haluat ja sen mitat. Jos sinulla ei ole kuvaa tuotteesta jonka haluaisit mutta tiedät miltä haluat sen näyttävän niin lähetä meille mahdollisimman yksityiskohtainen sähköposti jossa selität mitä haluat, näin suunnittelija tiimimme voi ryhtyä saman tien töihin. Sinulla on myös mahdollisuus muokata jo valmiita tuotteitamme katalogistamme, jos siis olet kiinnostunut jostain tuotteesta mutta haluat vaihtaa jotain yksityiskohtaa kuten väriä tai tekstiä niin tämäkin onnistuu meiltä helposti. 

Kansanperinne tarrat niin kuin muutkin tuotteemme ovat tehty parhaasta mahdollisesta materiaalista jotta ne kestävät monta vuotta, olemme itse asiassa antaneet niille 15 vuoden eliniän, joten sinulla on yksi asia vähemmän josta huolehtia vanhempana. Kaikki tuotteet ovat säänkestäviä joten sinun ei tarvitse huolehtia että vesi vahingoittaisi tarran kiinnittyvyyttä tai että aurinko haalistaisi tarran väriä. Tuotteet hylkivät ilmakuplia ja ryppyjä eivätkä ne repeä joten ne on todella helppo levittää mille tahansa sileälle pinnalle kuten seinään, autoon, läppäriin, huonekaluun, ikkunaan, yms. taivas on rajana kun päätä että mihin laitat tuotteesi. Ne eivät jätä mitään tahroja tai jäämiä seiniisi.

1-6 hakutulosta 6 seinätarrat