Huippu arviot asiakkailta!
Suodattimet

Teema

Sijainti

Väri

Tähti tapetti

Anna kodillesi upea uusi ilme meidän ihanalla tähti tapetti kokoelmalla joka jättää kaikki vieraasi sanattomiksi. Tämä kaunis tapetti tähti kokoelma antaa huoneesi loistaa ihanalla ja raikkaalla tavalla ja olemme varmoja että tulet rakastamaan tätä tuotetta. Kaunis tuote sopii mihin tahansa tilaan ja olemme varmoja että lapsesi arvostavat tätä todella paljon ja että tuote sopii täydellisesti heidän huoneeseen. Olemme varmoja että kun olet asentanut tuotteen, niin lapsesi nukkuvat todella sikeästi unelmoiden ihanista ja ainutlaatuisista asioista elämässä.

 Meillä on monenlaisia tähtitapetteja, joten voi olla vaikeaa valita suosikkisi, mutta ei hätää koska voit koristella vaikka kaikki huoneesi näillä ihanilla tuotteilla ja unelmoida avaruudesta. Voimme taata että kaikki tuotteemme on tehty todella korkealaatuisesta materiaalista, joten ne kestävät monta vuotta eivätkä ne ala repsottamaan kulmista jne.. Koska tuotteemme kestävät monta vuotta, sinulla on yksi asia vähemmän josta huolehtia tulevaisuudessa, eikö olekin upeaa? Kyllä, sanoisimme me ainakin! Oletko ehkä ensikertalainen tapettien levittämisessä ja mietit että onko sinusta siihen? Ei huolia! Meidän kaikki tuotteet on todella helppo levittää mille tahansa sileälle ja puhtaalle seinälle, olitpa sitten ammattilainen tai aloittelija, olemme varmoja että lopputulos tulee olemaa täydellinen. Laitamme ohjeet jokaisen ostetun tuotteen mukaan helpottamaan sinun työtäsi. Voit myös katsoa meidän ohjeistus-videon sivustoltamme jossa selitämme askel askeleelta mitä sinun pitää tehdä. Voit myös aina lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@tenstickers.fi, autamme sinua mielellämme. Tuotteisiin ei muodostu ilmakuplia tai ryppyjä eivätkä ne repeä niiden korkean laatunsa ansiosta. Joten mitä enää odotat? Aloita kotisi uudelleen sisustaminen jo tänään!

Voit ostaa kaikki tarvittavat työkalut joita tarvitset tapettien levittämiseen meiltä helposti kassalla. Voit ostaa esimerkiksi tapetti liiman, ämpärin, lastan, jne. joita tarvitse että tapetti levittyy täydeliisesti ja ilman ongelmia. Näin sinun ei tarvitse kierrellä toisia liikkeitä ja kuluttaa aikaa siihen. Haluamme tarjota mahdollisimman helpon ja vaivattoman ratkaisun sinulle, jotta elämäsi olisi mahdollisimman helppoa. 

Olemme varmoja että seinäsi tulevat kiittämään sinua kun valitset yhden meidän tähti tapetti valikoiman tuotteista!

1-24 hakutulosta 24 tapetti