Huippu arviot asiakkailta!
Suodattimet

Teema

Sijainti

Väri

Raitatapetti

Kuka ei pidä klassisesta raitakuviosta? Raidallinen tapetti mallisto on täydellinen tapa sisustaa kotisi. Raitatapetit ovat ainutlaatuisia ja ne luovat ympäristön, johon et koskaan kyllästy. Nyt voit muuttaa kodin ilman, että tarvitset maalaamista ja uusintaa. Levitä seinille yksi upeista raitatapetti tuotteistamme ja saat haluamasi ilmeen. Unohda tylsät seinät, joissa on vain yksi väri, ja korista näillä malleilla ja rakastu kotiisi uudelleen niin paljon, että et halua lähteä! Tilaa raitatapetteja nyt. Olemme varmoja ja voimme myös taata että vieraasi ja ystäväsi tulevat rakastamaan uutta sisustus elementtiäsi niin paljon että he eivät halua enää lähteä omaan kotiinsa.

Tuotteemme ovat tehty todella korkea laatuisesta materiaalista jonka ansiosta ne kestävät todella monta vuotta kulumatta ollenkaan, ja sinun ei tarvitse huolehti siitä että ne repeytyvät koska näin ei tule käymään. Olitpa sitten ammattilainen tapetoija tai vasta aloittelija, niin voimme taata että tuotteemme on todella helppo levittää. Niiden korkean laadun ansiosta niihin ie synny ilmakuplia tai ryppyjä, ja näin lopputulos tulee näyttämään todella upealta! Laitamme ohjeet jokaisen tuotteen mukana, varmuudeksi jos sinulla on epäilyksiä. Olemme myös ladanneet tapetointi videon sivustollemme joka selittää askel askeleelta mitä sinun kuuluu tehdä, näin asioiden pitäisi olla todella selkeitä ja lopputulos uskomaton. Voit myös aina lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@tenstickers.fi ja vastaamme sinulle mielellämme.

Tuotteemme on todella helppo pitää puhtaana koska ne ovat vedenkestäviä. Tämän ansiosta voit pyyhkiä niiden pinnan niin monta kertaa kuin vain tarvitsee, ja huomaat että niiden väri ja laatu eivät huonone ollenkaan. Eikö olekin uskomatonta! Kyllä, sanomme me. Voit laittaa tuotteet mihin tahansa huoneeseen koska ne ovat mattapintaisia ja näin auringon hajavalot eivät tule olemaan ongelmanasi. Ja koska haluamme tehdä asennuksesta mahdollisimman vaivattoman ja helpon sinulle, me tarjoamme kaikki tarvittavat lisä työkalut tuotteiden levittämiseen suoraan netti sivuillamme. Voit tilata vaikka tapetti liiman, ämpärin, lastan, jne. mitä vain tarvitset, meiltä löytyy se! Näin sinun ei tarvitse haaskata aikaa  kierrellen lukuisia kauppoja.
Raidallinen taustakuva, jonka muotoilu melkein haisee kanelipullona. Kokeile sitä keittiössä, olohuoneessa tai makuuhuoneessa. Tilaa se nyt missä tahansa tarvitset.
Raidallinen taustakuva, jonka muotoilu melkein haisee kanelipullona. Kokeile sitä keittiössä, olohuoneessa tai makuuhuoneessa. Tilaa se nyt missä tahansa tarvitset.
18

1-24 hakutulosta 30 tapetti