Huippu arviot asiakkailta!
Suodattimet

Teema

Sijainti

Väri

Modernit tapetit

Erittäin laaja ja upea moderni tapetti kokoelma, joka sopii täydellisesti kodin seinien koristamiseen yksilöllisessä ja alkuperäisessä tyylissä! Tuo kotiisi uusi tyyli ja ilmapiiri kuvioiduilla modernit tapetit tuotteillamme. Tämä tapetti moderni tuote tulee näyttämään todella upealta missä tahansa huoneessa. Olemme varmoja että meillä on moderneja tapetteja jokaiseen lähtöön ja takaamme että ne jättävät kaikki vieraasi ja ystäväsi sanattomiksi niiden kauneudellaan.

Kuten kaikki tuotteemme, moderni tapetti valikoiman tuotteet ovat myös todella helppo käyttää. Niiden korkean laadun ansiosta niihin ei muodostu ilmakuplia tai ryppyjä eivätkä ne repeä. Eikö ole uskomatonta?! Joten sillä ei ole väliä olitpa sitten ammattilainen tapettien levittämisessä tai jos et ole koskaan levittänyt yhtä. Takaamme että loppu tulos tulee olemaan todella ainutlaatuinen ja täydellinen. Laitamme ohjeet, kaiken varalta, tuotteidemme mukana, jotta kaikki sujuisi mahdollisimman vaivattomasti. Sinulla on myös mahdollisuus katsoa video meidän netti sivuilla, joka selittää sinulle askel askeleelta mitä tehdä, ja näin näet myös tapetin levittämisen. Jos sinulla on vielä kysymyksiä ohjeiden ja videon jälkeen niin ota meihin rohkeasti yhteyttä sähköpostitse osoitteessa info@tenstickers.fi ja autamme sinua parhaamme mukaan mahdollisimman nopeasti! 

Tuotteiden korkean laadun ansiosta ne kestävät todella kauan aikaa ja näin sinulla on ainakin yksi asia vähemmän josta huolehtia tulevaisuudessa. Jos kaikki muu epäonnistuu niin ainakin seinäsi näyttävät upeilta! Tuotteemme ovat tehty matta pintaisiksi joten auringon tai muiden valojen hajavalot eivät ole ongelma ja voit näin laittaa tuotteet mihin tahansa huoneeseen. Olemme varmoja että tuotteet tulevat näyttämään todella kauniilta laitatpa ne sitten kotiisi tai työpaikalle. Tuotteemme on myös erittäin helppo pitää puhtaana koska ne ovat vedenkestäviä. Voit pyyhkiä niiden pinnan niin monta kertaa kuin haluat kostealla liinalla, ilman että niiden väri haalistuu ollenkaan. 

Joten mitä enää odotat? Nyt on sinun aikasi aloittaa kotisi uudelleen sisustaminen ja häikäistä kaikki ystäväsi upealla maullasi. Aloita selaaminen jo tänään ja ihastu tuotteisiimme!
Ihaile minimalistisen ja hienovaraisen kärjen muotoilua tämän lasten makuuhuoneen taustakuvassa. Kaikki rakastuvat tähän malliin!
Ihaile minimalistisen ja hienovaraisen kärjen muotoilua tämän lasten makuuhuoneen taustakuvassa. Kaikki rakastuvat tähän malliin!
18

1-24 hakutulosta 69 tapetti