Huippu arviot asiakkailta!
Suodattimet

Teema

Sijainti

Väri

Luonto tapetti

Meidän uskomaton luonto tapetti kokoelma on varmasti se tärkein tuote kaikille kotimaan rakastajille siellä. Kukkakuvioista aina lehti maisemiin, meillä on varmasti jotain joka vastaa juuri sinun tarpeitasi. Näiden tuotteiden ansiosta voit tuoda ulkoisen tunnelman suoraan kotiisi, nousematta sohvalta. Meidän kaikki luonto tapetit jättävät varmasti kaikki vieraasi ja ystäväsi sanattomiksi niiden kauneudellaan.

LUONNON TEHTÄVÄ

Kaikki uskomattomat tapetti luonto kokoelman tuotteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka ovat todella kestäviä ja näin myös säilyvät todella monta vuotta kulumatta. Näin sinulla on ainakin yksi asia vähemmän josta huolehtia tulevaisuudessa. Jos kaikki asiat menevät huonosti, niin ainakin sinun seinäsi näyttävät uskomattomilta. Sinulla on myös ilo kuulla, että näitä tuotteita on erittäin helppo levittää seinillesi ilman hässäkkää, koska niihin ei synny ilmakuplia ja ryppyjä eivätkä ne repeä. Joten olitpa sitten ammattilainen tai aloittelija niin voimme taata että loppu tulos tulee olemaan täydellinen. Laitamme ohjeet kaikkien ostettujen tuotteiden mukaan, ihan vain varmuudeksi jos sinulla on joitain epäilyksiä. Voit myös katsoa meidän opetus videon netti sivultamme joka selittää askel askeleelta mitä sinun pitää tehdä. Tietenkin jos sinulla on vielä kysymyksiä ohjeiden ja videon jälkeen niin voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@tenstickers.fi autamme sinua mielellään kaikessa mahdollisessa joka liittyy tuotteisiimme. 

Tuotteemme ovat tehty matta pintaisiksi joten auringon tai muunkaan valon hajavalot eivät ole ongelmanasi, ja voit laittaa tuotteet mihin tahansa huoneeseen. Tuotteet on myös todella helppo pitää puhtaana koska ne ovat vedenkestäviä. Voit siis pyyhkiä niiden pinnan niin monta kertaa kuin haluat, eikä niiden väri haalistu ollenkaan. Koska haluamme tehdä prosessista mahdollisimman helpon sinulle, tarjoamme kaikki tarvittavat työkalut tapetin levittämiseen meidän netti sivuilla. Voit ostaa vaikka lastan, tapetti liiman, ämpärin, jne. meiltä. Näin sinun ei tarvitse kierrellä eri liikkeitä ja tuhlata aikaa siihen.

Mitä siis enää odotat? Nyt on sinun aikasi aloittaa kotisi uudelleen sisustaminen! Aloita tuotteiden selaaminen ja rakastu.
Jos aiot lisätä ihanan vihreän ripauksen seinään, hyvin tämä kukkatausta olisi loistava vihreä lisäys seiniin
Jos aiot lisätä ihanan vihreän ripauksen seinään, hyvin tämä kukkatausta olisi loistava vihreä lisäys seiniin
18

1-24 hakutulosta 144 tapetti