Huippu arviot asiakkailta!
Suodattimet

Teema

Sijainti

Väri

3D-tapetti

Haluatko jättää uskomattoman ilmapiirin huoneisiisi? Tutustu ainutlaatuisiin ja hienoihin 3d-tapetteihin! Lisää uusi ulottuvuus kotiisi laajalla valikoimalla malleja! Meillä on 3d tapetti kaikille, ja olemme varmoja siitä, että tulet rakastamaan ainakin yhtä tuotteistamme. 

Hauska ja uskomaton tapetti 3D kokoelma mihin tahansa huoneeseen!

Etkö ole ennen käyttänyt tapetteja ja pelkäät miten saat sen levitettyä täydellisesti? Ei huolia, koska meidän tuotteitamme on todella helppo käyttää, ja laitamme ohjeet jokaisen kolmiulotteinen tapetti tuotteen mukaan. Sinulla on myös mahdollisuus katsoa meidän video sivustoltamme, joka selittää sinulle askel kerrallaan että mitä tehdä. Näin sinä saat kaikkein täydellisimmän lopputuloksen. Voit myös aina lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@tenstickers.fi, autamme sinua mielellään. Meidän tuotteidemme materiaali on todella korkealaatuista joten ne eivät repeä eikä niihin synny ryppyjä tai ilmakuplia (mikä lisää niiden levittämisen helppoutta ennestään). 3D tapetit eivät paista tai heijasta hajavaloa, itse asiassa ainoa heijastava asia on tuotteiden korkea laatu. Voit ostaa kaikki tarvittavat työkalut tuotteiden levittämiseen meidän sivustoltamme. Jos tarvitset vaikka liimaa, ämpärin, lastan, jne. meiltä löytyy ne kaikki! Näin sinun ei tarvitse kierrellä eri kauppoja vaan teemme tästä sinulle mahdollisimman helpon a yksinkertaisen kokemuksen. Haluamme että kaikki sujuu todella vaivattomasti, ja että sinä olet mahdollisimman iloinen loppu tulokseen. 

Oletko kyllästynyt tylsiin ja maalattuihin seiniin jotka näyttävät aivan samalta kuin kavereidesi seinät? Me voimme sanoa, että me olemme ainakin kyllästyneet maalattuihin seiniin. Näiden tuotteiden avulla sinä voit mullistaa kotisi ilmapiirin ja näin lisätä valoa ja hauskuutta kotiisi. Tuotteet tuovat omalaatuisen kuvan kotiisi ja olemme varmoja että lapsesi ainakin rakastavat näitä kolmiulotteisia tuotteita yli kaiken! Nämä tuotteet ovat varmasti yksi keskustelun aloittelijoista, joten päivälliskutsut eivät tule koskaan olemaan tylsiä enää. Mitä siis enää odotat? Aloita kotisi mullistaminen saman tien ja rakastu näihin ihaniin tuotteisiin. Aloita selaaminen ja löydä hakemasi tuote!

3d neliöt vinyyli tapetti olohuoneeseen. Sitä voidaan käyttää myös makuuhuoneen tilaan ja muihin talon alueisiin. Helppo levittää ja alkuperäinen.
3d neliöt vinyyli tapetti olohuoneeseen. Sitä voidaan käyttää myös makuuhuoneen tilaan ja muihin talon alueisiin. Helppo levittää ja alkuperäinen.
18
Yksinkertainen geometrinen tringle-muotoinen tapetti kodin sisustamiseen. Se voidaan sisustaa olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen päätyä.
Yksinkertainen geometrinen tringle-muotoinen tapetti kodin sisustamiseen. Se voidaan sisustaa olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen päätyä.
18

1-23 hakutulosta 23 tapetti