Ilmainen toimitus yli 60€
Huippu arviot asiakkailta!
Helppo asentaa
2.500 Uniikkia sisustustarraa
Lahjaksi ystävälle!
Suunnittele itse tarrasi
Räätälöidyt tarrat
0

Vaaleanpunainen höyhen ovi tarra

Tenstickers. Vaaleanpunainen höyhen kalusteet. Ovikellojen höyhenet, ihmeellinen idea! Tässä sulka-seinäkilvessä on kauniit värit. Sulka-tarrat sopivat erinomaisesti oviin! Vaaleanpunaiset tapetit!

Seinän väri

Mitat (leveys x korkeus)

Koon kentässä yksiköt on ilmoitettu cm.

Vähimmäiskoko 3 cm x 3 cm.

x

Tarra lähetetään muutamassa osassa näillä mittasuhteilla.


ovikellojen höyhenet , ihmeellinen ajatus jäädä oveen tai seinään olohuoneessa. Tarrassa on kauniit värit ja se sopii värikkääseen taloon. Jos pidät vaaleanpunaisesta ja violetista väristä, tämä vaaleanpunainen sulka tarra on täydellinen! höyhen tarran koristelu on uusi kehittyvä suuntaus olohuoneesi koristeluun, on erityisen luovaa antaa vanhoille seinille ja oville uusi värikäs hehku vaaleanpunaisilla tarroillamme. vaaleanpunaiset ovikynät voidaan säätää mihin tahansa kokoon, joten tarkat mittaukset, joita haluat seinien ja ovien suhteen. Voit myös muuttaa kaikkien mallien väriä tai mahdollisesti kirjaimia! Kerro meille, mitä toiveitasi sähköpostitse erityispyyntöjä varten.

...

Translated by Google Translate. Show original.

Tietoa Vaaleanpunainen höyhen kalusteet

Sisutustarrat – kellot

Meiltä löydät erilaiset sisustustarrakellot. Upea kellotarra kotisi tai yrityksesi seinälle. Kellomekanismi sisältyy jokaiseen tilaukseen.