Maailmanlaajuinen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 60€
Uusi Taustakuva saatavilla
Uuden Kokoelman Vinyylimatot
Huippu arviot asiakkailta!
Helppo asentaa
9.000 Uniikkia sisustustarraa
Lahjaksi ystävälle!
Suunnittele itse Tarrasi
Räätälöidyt Tarrat
0

Syksyinen metsäpöllö-seinä tarra

Tänään 10% Ale
Tenstickers. Syksyinen metsäpöllö-seinä tarra. Tämä fantastinen syksyinen metsäpuumalli on osa pöllöseinämätarroja. Koristele lapsesi huone!
Tenstickers. Syksyinen metsäpöllö-seinä tarra. Tämä fantastinen syksyinen metsäpuumalli on osa pöllöseinämätarroja. Koristele lapsesi huone!

Seinän väri

Mitat (leveys x korkeus)

Tämä fantastinen syksyinen metsäpuumalli on osa pöllöseinämätarroja. Koristele lapsesi huone! Tämä värikäs muotoilu on loistava elävöittämään ilmapiiriä ja tekemään lapsellesi peliajan. Jos lapsi rakastaa eläimiä ja kasveja, tämä on ehdottomasti täydellinen lapsesi makuuhuoneeseen.

etsitkö seinäkoristeita? Rakastatko eläimiä ja kasveja? Sitten katsot ihanteellista tarraa sinulle. Kuvasuunnittelu inspiroinut syksyn kauden. Tämä seinätarra soveltuu esimerkiksi lastentarhoihin, kouluihin ja omaan kotiisi. Jos etsit korkealaatuista vinyyli tarraa, joka antaa kodillesi uuden ilmeen, olet löytänyt sen! Edelleen epävarma? Tarkista sitten metsäseinä tarrojamme!

tämä luova ja omaperäinen vinyylilaatta on helppo levittää eikä jätä jäämiä poistettaessa. Saatavana erikokoisina, valitse koko, joka sopii parhaiten haluamallesi sileälle pinnalle.

Tietoa Syksyinen metsäpöllö-seinä tarra

Viite: A4751

RÄÄTÄLÖIDYT TARRAT

Mahtavien palveluidemme avulla hankit hienoja tarroja kuvistasi tai upeita sisustustekstejä.