• Huippu arviot asiakkailta!
  • Alennetut hinnat yli 10000 tuotteesta
  • Erikoisalennukset uusille käyttäjille
  • Pikalähetyksen toimitus 24/48 h sisällä
  • Henkilökohtaiset Tarrat haluamaasi kokoosi
Suodattaa

Tarrat ikean huonekaluihin

35 seinätarrat

Suodattaa

Ikea Tyhjennä suodattimet
1 - 24 hakutulosta 35 seinätarrat
  • 1
  • 2

Yleisarvosana

Arvostelut
Upea valikoima ikea tarroja sinua ajatellen! Uskomattoman laaja valikoima tuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti ikea-tuotteille - mitä muuta voisit haluta? Ikea tarroja huonekaluille, kaapeille ja melkein kaikelle muulle, jota he myyvät - jos etsit seinätarrat ikea, olet tullut oikeaan paikkaan! Ruotsalainen jättiläinen on todellakin yksi maailman tehokkaimmista ja hienoimmista brändeistä - olemme kaikki käyneet vierailemassa ja kokemassa myymälän taikuutta - oli se sitten kahvila, huonekalut tai jokin muu paikka, joka voi vedota sinulle! Ja me olemme kaikki olemme tapelleet tuotteiden kokoon laitossa mutta jos rakensit huonekalut onnistuneesti, sinun on hyödynnettävä menestystäsi lisäämällä ikea-tarra niihin!

Koristele ikea-tuotteet Ikea-tarroilla


Olemme aina ihmetelleet että miksi ruotsalaiset eivät tarjoa omia seinätarrat ikea - ne näyttävät niin hienoilta kaikkien huonekalujen pinnoilla! Koska Ikea ei tuota kyseisiä tuotteita, se on heidän häviö ja meidän voitto, koska suunnittelijamme ovat luoneet upean valikoiman ikea-tarviketarroja niin lapsille kuin aikuisillekin! Kyllä, kuulit oikein - oletpa sitten lapsi tai aikuinen; nämä ikea vinyyli tarrat ovat täydellisiä sinulle! Meillä on tarrat tuolille, kaapeille, pöydille ja melkein kaikelle muullekkin!

Ja älä unohda, mallimme ovat avoimia ja täysin muokattavissa, joten mitä tahansa haluat muuttaa, voimme tehdä sen, samalla kun voimme tehdä myös uuden sisustustarrat ikea tyhjästä - älä huoli - sinulla ei tule olemaan yhtä paljon ongelmia kuin itse huonekalun kokoamisessa, joten miksi et harkitse oman henkilökohtaisen ikea-tarran hankkimista?!

Luettelostamme löydät myös laajan valikoiman koristeteemoja ja -värejä, joten mitä etsitkin - palvelemme sitä todennäköisesti tavalla tai toisella!

Lopuksi, älä unohda sisustustarra ikea tuotteidemme tarjoamia erinomaisia laadun takuita - käytämme korkealaatuista vinyyliä liiketoiminnassa - joten voit hyötyä uskomattomasta helppo käyttöisyydestä, erinomaisesta kestävyydestä ja 15 vuoden eliniästä. Tuotteemme eivät jätä mitään vaurioita tai jäännöksiä poiston yhteydessä - joten ne ovat täydellisiä lyhytaikaiseen käyttöön myös. Joten mitä sinä odotat? Selaa upeaa ikea sisustustarrat kokoelmaamme nyt!

MUKAUTETUT SUUNNITTELUT

Räätälöi tarrat, matto tai mikä tahansa muu tuotteemme luettelostamme haluamallasi kuvalla tai tekstillä käyttämällä joitakin tarjoamiamme yksinoikeuspalveluja.