• Huippu arviot asiakkailta!
  • Alennetut hinnat yli 10000 tuotteesta
  • Erikoisalennukset uusille käyttäjille
  • Pikalähetyksen toimitus 24/48 h sisällä
  • Henkilökohtaiset Tarrat haluamaasi kokoosi
  • Live to ride seinä tarra - Tenstickers
  • Live to ride seinä tarra - Tenstickers
    of 3

    Live to ride seinä tarra

    Viite: A10541
    4.7 / 5 6 tyytyväisiä asiakkaita
    3.74 Alkaen 2.99
    • Helppo levitys ilman kuoppia, ryppyjä tai jäämiä poiston yhteydessä.
    • Pitkän kestävyyden ja kestävyyden materiaali. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön
    • Elävät ja intensiiviset värit heti alusta alkaen, ilman heijastuksia.
    • Sisustuksen trendi. Ainutlaatuinen, nopea ja erittäin taloudellinen koristelu

    Valitse koko (leveys x korkeus)

    Leveys cm.
    x
    Korkeus cm.
    Alkaen 2.99

    Valitse väri

    Osta nyt alennuksella!
    Etkö löydä haluamaasi tuotetta? Luo henkilökohtainen vinyyli tilaan, tarpeisiin ja makuun sopivaksi.
    Saatat myös tarvita
    Samanlaisia suosituksia seinätarrat
    Toisia tuotteita jotka voivat kiinnostaa sinua

    Tarra tiedot

    Tuotteen kuvaus

    Live to ride seinä tarra

    Tämä moottoripyörävinyyli on täydellinen tapa näyttää vieraille kotona intohimosi harrastukseesi! Tarra sisältää ohjaustankoja ja enkelinsiipiä tekstin "live to ride" vieressä, ja se sopii täydellisesti mihin tahansa huoneeseen, kuten käytäville, olohuoneisiin, makuuhuoneisiin ja jopa ulkotiloihin. Tarrat on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka on kuplia estävä ja helppo levittää ja poistaa. Tämä tyylikäs tarra on paras tapa lisätä moottoripyöräaiheista tunnelmaa kotiisi!

    KESTÄVÄ JA VEDENPITÄVÄ MATERIAALI
    SELF-ADHESIVE
    HELPPO PUHDISTAA
    HELPPO LEVITYS
    SATIININEN LOPPUPINTA
    KORKEA VÄRIN VOIMAKKUUS
    EI HEIJASTUKSIA SISÄTILOISSA

    Jos sinulla on ongelmia tarran kiinnittämisessä etkä ole 100-prosenttisen varma, miten se tehdään oikein, tämä helppo opetusohjelma on sinulle suureksi avuksi. Siinä selitetään tarkasti ja ohjeita noudattamalla, tämä on paras tapa tietää, miten tarra asetetaan.
    Ei ole enää tekosyitä olla muuttamatta kotisi sisustusta, koska tämä opetusohjelma on hyvin yksinkertainen ja selkeä, täydellinen ratkaisemaan kaikenlaiset epäilykset. Ja jos sinulla on epäilyksiä tai jos sinulla on ennakoimattomia ongelmia tarrojen kiinnittämisessä, voit aina ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse.
    Tarrojen kiinnittäminen voi olla hauska prosessi, älä jätä sitä väliin!

    Tarvittavat materiaalit:

    1- Kiinnityslasta tai samankaltainen väline (pankkikortti)

    2- Puhdas tekstiili

    Mitä minä vastaanotan?

    Vastaanotat tarrasi pahviputkessa/kuplapussi, joka suojelee tarraasi mahdollisilta vahingoilta kuljetuksen aikana. Kiinnityslasta löytyy myös pahviputkesta/kuplapussi, jos olet sen ostanut. Olemme lisäksi liittäneet mallikappaleen, jotta voit tehdä tarttuvuus- ja soveltuvuuskokeen ennen hankitun tarran kiinnittämistä.
    Jos et ole kiinnittämässä tarraa muutamaan viikkoon suosittelemme, että otat tarran ulos pahvikotelosta/kuplapussi ja pidät sen suorana.

    Miten pääset alkuun?

    Varmista että pinta johon aiot kiinnittää tarran on hyvässä kunnossa: muuten tarran kestävyys ei ole taattua. Pinnan tulee olla kuiva, pölytön ja epäpuhtaudet kuten jauho, neste ja tahrat poistettu…

    Suosittelemme että jos olet kiinnittämässä tarran maalatulle seinälle, maalin tulisi olla muovimaalia.

    Emme suosittele tarrojen levittämistä juuri maalatuille pinnoille. Jos tarran pinta on maalattu äskettäin, suosittelemme noin 4–6 viikon jaksoa ennen tarran levittämistä.

    Älä ikinä pese pintaa lasinpesuaineella. Tuote jättää hiukkasia, jotka eivät ole yhteensopivia liiman kanssa. Suosittelemme pesemään pinnan vedellä tai puhdistukseen tarkoitetulla alkoholilla, jota saa apteekista.

    Tenstickersin myymät tarrat sopivat kaikkiin tasaisiin, ei-huokoisiin pintoihin. Jos pintasi on, ota yhteyttä info@tenstickers.fi Löytääksesi ratkaisun.

    * Jos olet ostanut vinyylisen liitutaulutarran, sinun on laitettava se tasaiseen pintaan. Pienikin epätasaisuus pinnalla vaikuttaa kirjoittamiseen ja hankaloittaa sen poistamista.

    **Tarrojen rullaaminen ja pakkaaminen putkiin voi aiheuttaa ryppyjä suojapaperiin, joka on tarkoitettu kiinnittämisen helpottamiseen. Vastaanottaessasi paketin, suosittelemme, että tarra otetaan pois paketista ja suoristetaan. Tarran mahdollisia ryppyjä kannattaa suoristaa painon ja kiinnityslastan tai muun samankaltaisen tuotteen avulla ennen kiinnittämistä. Tarrojen materiaali on joustavaa, joten rypyillä kiinnityspaperissa ei ole vaikutusta itse tarraan, kunhan kiinnitys tehdään ohjeidenmukaisella tavalla.

    Miten tarra kiinnitetään?

    01- Poista sinetti pahviputkesta: Ota tarra ja mallikappale ulos. Varmista että tarra on sama, jonka olet tilannut. Tilauksesi koosta riippuen tarra on joko yhdessä tai useassa osassa (samassa pahviputkessa). Jos tilasit valokuvatapetti varmista että osia ei puutu.

    2- Paina lastalla voimakkaasti koko suojapaperinpintaa varmistaaksesi, että tarra tarttuu oikein. Kiinnitä erityisesti huomiota kohtiin, joissa on pieniä yksityiskohtia.

    3- Mittaa seinä ja varmista tarran paikka.

    4- Taivuta valkoista silikonipaperia noin 5 senttimetriä ylhäältä.

    5- Kiinnitä tarran yläosa seinään, jotta pystyt suojaamaan tarran ennen kuin irrotat valkoisen silikonipaperin takaa.

    6- Poista valkoinen paperi takaa ja paina tarraa alapäin. Käytä apuna lastaa tai jotain muuta apuvälinettä . Aloita kiinnitys keskeltä reunoja kohti.

    7- Käy tarra lastalla useaan kertaan läpi suojapaperin päältä varmistaaksesi, että se on tiukasti kiinni seinässä.

    Moniväristen tarrojen kanssa paina lastalla herkästi ensimmäisen kerran näin pystyt asettamaan tarran uudelle paikalle. Kun tarra on kiinnitetty kunnolla seinään se ei irtoa.

    8-Tarra on kiinnitetty seinään. Nyt sinun pitää vain poistaa suojapaperi tarran päältä vetäen suojapaperia 180 asteen kulmassa.

    Jotkut tarroja ei ole liikenteen paperia, koska niiden helppo käyttö. Saatetaan vaiheessa 7 ohjeiden tulee tarkoittaa oman tarra on sovellettu asianmukaisesti.

    Vakio 4 päivän pakettikauppa tai kotiinkuljetus.

    Pikatoimitus 24 tunnin sisällä kotiosoitteeseesi saatavilla.
    Nämä toimitusehdot ovat ohjeellisia ja ei-sitovia. Lopulliset toimitusajat ja -kustannukset ilmoitetaan lopullisen toimitusosoitteen ja kuljetusliikkeen valinnan yhteydessä.

    Yleisarvosana

    Arvostelut

    Asiakkaat ostivat myös