• Huippu arviot asiakkailta!
  • Alennetut hinnat yli 10000 tuotteesta
  • Erikoisalennukset uusille käyttäjille
  • Pikalähetyksen toimitus 24/48 h sisällä
  • Henkilökohtaiset Tarrat haluamaasi kokoosi
Suodattaa

Sisustustarrat – naulakot

37 seinätarrat
Innovatiivinen ja luova naulakkotarra kokoelma. Naulakkotarrat tulevat ripustusosan kanssa. Ripusta takit ja tarvikkeet samalla kun koristelet kotiasi. Luo kauniita vaihtoehtoisia tyylejä ja hauskoja kuvitelmia seinille.Olemme varmoja että nämä ihanat tuotteet tekevät kodistasi todella ainutlaatuisen ja kaikki vieraasi tulevat olemaan sanattomia kun he näkevät uudet ja upeat sisustus elementtisi. Yritätkö opettaa lastasi laittamaan takin naulakkoon? Nämä hauskat kuvat ja kuviot saavat varmasti lapsesi tottelemaan sinua. Voit muokata kaikkia naulakkotarroja jotta ne sopivat täydellisesti tilaan mihin haluat ne laittaa.

Kaikki sisustustarra naulakko tuotteet ovat todella korkealaatuisia joten sinun ei tarvitse huolehtia että takkien laittaminen ja niiden pois ottaminen vahingoittaisivat tuotteen pintaa, näin ei tule käymään. Tuotteet eivät repeä eikä niihin muodostu ilmakuplia tai ryppyjä niiden korkean laadun vuoksi. Tämän vuoksi ne on myös todella helppo kiinnittää seinälle joka on sileä ja puhdas. Jos olet juuri maalannut seinäsi niin muistathan odottaa kolme viikkoa ennen kuin laitat uuden seinätarra sen päälle, jotta tuote kiinnittyy mahdollisimman hyvin. Tuotteemme on todella helppo poistaa, eivätkä ne jätä liima jälkiä tai muitakaan tahroja sinun seiniisi. Seinäsi näyttävät kuin niissä ei olisi koskaan ollutkaan mitään, kyllä niin mahtavia tuotteita me myymme täällä Tenstickersillä. 

Oletko selannut meidän koko katalogimme läpi etkä silti ole löytänyt haluamaasi? No voimme sanoa että olemme iloisia että et tyydy valmiiseen tuotteeseen vaan haluat käyttää meidän mahtavaa ja voimme myös sanoa internetin parasta räätälöinti palvelua. Meidän suunnittelija tiimi tekee töitä aamusta iltaan jotta pystymme päivittämään katalogiamme viikoittain ja näin tarjoamaan sinulle vain uusimmat ja parhaimmat tuotteet. Lähetä meille rohkeasti sähköpostia osoitteeseen info@tenstickers.fi ja liitä haluamasi muoto tai kuva ja kerro meille haluamasi mitat ja värit. Näin taitava suunnittelija tiimimme pystyy tekemään unelmiesi tuotteen saman tien. Jos sinulla ei ole valittua kuvaa niin voit myös kertoa meille mahdollisimman yksityiskohtaisesti että mitä etsit niin tiimimme tekee mahdollisimman tarkkaa työtä sinun tiedoillasi. Voit myös muokata meidän jo valmiita tuotteita, jos haluat esimerkiksi muuttaa väriä tai tekstiä.

Suodattaa

Naulakot Tyhjennä suodattimet
1 - 24 hakutulosta 37 seinätarrat
  • 1
  • 2

Yleisarvosana

Arvostelut

MUKAUTETUT SUUNNITTELUT

Räätälöi tarrat, matto tai mikä tahansa muu tuotteemme luettelostamme haluamallasi kuvalla tai tekstillä käyttämällä joitakin tarjoamiamme yksinoikeuspalveluja.