• Huippu arviot asiakkailta!
  • Alennetut hinnat yli 10000 tuotteesta
  • Erikoisalennukset uusille käyttäjille
  • Pikalähetyksen toimitus 24/48 h sisällä
  • Henkilökohtaiset Tarrat haluamaasi kokoosi
Suodattaa

Hyönteistarrat

(7)
88 seinätarrat
Jos haluat sisustaa kotisi tai vaikka lasten makuuhuoneen, tee se meidän upeilla hyönteis tarroillamme! Tässä kokoelmassa on erilaisia tarroja ja seinäsiirtokuvia, jotka on koristeltu kuvioilla ja piirroksilla erityyppisistä hyönteisistä, mukaan lukien kaikki suosituimmat kuten muurahaiset, mehiläiset, hämähäkit ja kauniit perhoset. Nämä hyönteistarrat ovat ihanteellisia ihmisille, jotka haluavat tehdä kodistaan ainutlaatuisen. Valitse laajasta hyönteisvalikoimastamme. Tuotteemme on aina helppo asentaa ja ne on valmistettu parhaimmasta laadusta! 

Buuuuzzzz, joukko hyönteistarroja juuri sinulle! Koristele kotisi nyt!



Meillä on uskomaton suunnittelutiimi, joka viettää suurimman osan ajastaan päivittämällä kokoelmaa jotta se on aina ajan tasalla ja täynnä uusia hyönteistarroja sinulle! Jos sinulla on tietty hyönteinen mielessäsi etkä löydä sitä tai haluat muuttaa nykyistä malliamme hiukan, niin tiimimme on enemmän kuin innoissaan tekemään sen, ota meihin yhteyttä suunnittelu ominaisuuksillasi ja suunnittelutiimimme alkaa töihin!

Kokoelmastamme löydät loistavat mehiläistarrat. Tulet olemaan erittäin tyytyväinen lukuisiin malleihin. Niiden söpöllä pörröisellä turkilla jossa on keltaista ja mustaa pystyt lisäämään hienovaraisen värisävyn seiniisi halvalla ja ainutlaatuisella tavalla meidän lapsille ja aikuisille sopivien kuvioiden avulla. Täydellinen kaiken ikäisille ja kaikkiin huoneisiin!
Voit myös sisustaa lasten makuuhuoneesi perhostarroilla! Lapset rakastavat perhosia, ja he tulevat rakastamaan näitäkin koska ne ovat täynnä värejä ja todella kauniita!

Tuotteitamme on erittäin helppo soveltaa tilauksen mukana toimitettujen ohjeiden ansiosta, joten säilyt ilman vaikeuksia tai vaivaa asennuksen aikana! Voit jättää hyvästit tuotteiden ärsyttäville ongelmille, kuten ilmakuplille tai rypyille, koska vinyylimateriaalimme on sekä kuplankestävä että repeytymien ja ryppyjä estävä!

Edes irrotuksen jälkeen tuotteemme eivät aiheuta vaurioita pinnoille, eikä seinien päälle jää liimajälkiä. Tuotteemme on itse asiassa valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, värikkäin kuvin. Tulostamme myös mattaväreillä, joten hajavalot eivät heijastu huoneeseesi aiheuttaen ärsyttävää tunnelmaa! Hyönteistarra heijastaa vain niiden korkeaa laatua ja upeaa ulkonäköä.

Suodattaa

Hyönteiset Tyhjennä suodattimet
1 - 24 hakutulosta 88 seinätarrat

Yleisarvosana

Arvostelut

MUKAUTETUT SUUNNITTELUT

Räätälöi tarrat, matto tai mikä tahansa muu tuotteemme luettelostamme haluamallasi kuvalla tai tekstillä käyttämällä joitakin tarjoamiamme yksinoikeuspalveluja.