Maailmanlaajuinen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 60€
Uusi Taustakuva saatavilla
Uuden Kokoelman Vinyylimatot
Huippu arviot asiakkailta!
Helppo asentaa
9.000 Uniikkia sisustustarraa
Lahjaksi ystävälle!
Suunnittele itse Tarrasi
Räätälöidyt Tarrat
0

Jääkaappitarra david michaelangelo

Tenstickers. Jääkaappitarra david michaelangelo. Koristele kaapit, jääkaapit tai muu vastaava david michelangeloa edustavalla jääkaapitarralla.
Tenstickers. Jääkaappitarra david michaelangelo. Koristele kaapit, jääkaapit tai muu vastaava david michelangeloa edustavalla jääkaapitarralla.

Seinän väri

Mitat (leveys x korkeus)

Koon kentässä yksiköt on ilmoitettu cm.

Minimi toimenpiteet tämän tuotteen ovat 3 cm x 3 cm

x

Tarra lähetetään muutamassa osassa näillä mittasuhteilla.


Koristele kaapit, jääkaapit tai muu vastaava david michelangeloa edustavalla jääkaapitarralla. Kuvittele raamatun sankari david, suosittu aihe firenzen taiteessa kaapillasi, jääkaapilla, pakastimella, mikä kunnia se olisi! Tarra on valmistettu korkealaatuisesta vinyyliä. Erittäin helppo asentaa ja poistaa ilman vaurioita. Pelkästään se on helppo tehdä monille ihmisille. David on ainoa mestariteos renessanssiveistoksesta, jonka michelangelo on luonut vuosina 1501 - 1504. Emme kuitenkaan ymmärrä, jos et mahdu 5,17 metrin marmoripatsaaseen taloon, tämä on erinomainen vaihtoehto arvostaa kaunista, historiallista palaa.
kerro meille kaappisi mitat, jotta voimme mukauttaa tarran tarkalleen mittojen mukaan. Saatavana myös monissa koossa ja väreissä!

Tietoa Jääkaappitarra david michaelangelo

Viite: A4748

RÄÄTÄLÖIDYT TARRAT

Mahtavien palveluidemme avulla hankit hienoja tarroja kuvistasi tai upeita sisustustekstejä.