Ilmainen toimitus yli 60€
Huippu arviot asiakkailta!
Helppo asentaa
2.500 Uniikkia sisustustarraa
Lahjaksi ystävälle!
Suunnittele itse tarrasi
Räätälöidyt tarrat
0

Henkilökohtainen jalkapallo-ääretön tarra

Tänään 8% Ale
Räätälöidyt
Tenstickers. Henkilökohtainen jalkapallo-ääretön tarra. Jalkapallo-seinätarra, joka kuvaa ääretöntä merkkiä ja jalkapalloa, voidaan yksilöidä nimesi mukaan. Jalkapallon seinälamppu on tarkoitettu niille, jotka rakastavat jalkapallon pelaamista ja haluavat ilmaista tämän erikoisella henkilökohtaisella tarroilla.

Seinän väri

Mitat (leveys x korkeus)
Kustomoi

jalkapallo-seinätarra, joka kuvaa ääretöntä merkkiä ja jalkapalloa, voidaan yksilöidä nimesi mukaan. jalkapallon seinälamppu on tarkoitettu niille, jotka rakastavat jalkapallon pelaamista ja haluavat ilmaista tämän erityisellä yksilöllisellä tarrauksella. Koristele olohuoneesi, lastentarha tai nuorisotila ja näytä, mitä sydämesi tai lapsesi sydän sykkii.

seinätarra on helppo asentaa ja ei jätä ryppyjä tai rakkuloita. Kutakin tilausta varten lähetämme kuvaavan liimausohjeen, jotta asennuksen aikana ei syntyisi ongelmia. Jos haluat muokata tarraa , lisää haluamasi nimi tekstikenttään.

Translated by Google Translate. Show original.

Tietoa Henkilökohtainen jalkapallo-ääretön tarra

Ruokatarrat

Ruoka-aiheisten tarrojen kokoelma. Herkullisia, tuoreita ja ainutlaatuisia koristetarroja keittiöön. Reseptejä ympäri maailmaa.