Huippu arviot asiakkailta!
Suodattimet

Teema

Tyyli

Muoto

Yleisö

Ihmisten lukumäärä

Hiihtoloma tarrat

Mahtavat tarrat hiihtolomaa varten löydät täältä! Talviaiheiset sisustustarrat esimerkiksi yrityksesi näyteikkunaan tuo varmasti lisää asiakkaita hiihtoloman aikaan! Korkealaatuisia tarroja edullisesti. 
Luo henkilökohtainen ja oma tarra valokuvasta, tai muusta vastaavasta kuvasta. Henkilökohtaiset tarrat, jotka sopivat kodin sisustamiseen.

Haluatko luoda oman tarran? Tarvitsetko vinyylin, jolla on tietty muotoilu ja et löydä sitä luettelostamme? Haluatko kopioida yrityksen logon toimistoon? Haluatko peittää jonkin kodin pinnan, olipa se sitten seinä, ikkuna tai huonekalut omalla taralla? Haluatko tarran omalla kuvalla autoosi? Mukautetun koristeellisen vinyylityökalun avulla voit luoda oman tarran.

Oma koristeellinen vinyyli on ihanteellinen vaihtoehto kodin sisustusten suunnitteluun ja talon huoneiden koristeluun. Mukautetut vinyyli-tarrat saavat seinänne tulemaan eloon. Päästä mielikuvituksesi vapaaksi ja luo yksilöllinen tarra, joka sopii parhaiten ideaasi.

Tenstickersissä teemme yksilöllisen tarran omasta valokuvasta, suunnittelusta tai kuvasta, jonka lähetät meille. Syötä haluamasi koko ja henkilökohtaiset kuvasi muunnetaan omaksi tarrakuvaksi.

Henkilökohtaiset tarrat mahdollistavat kuvan, valokuvan tai muotoilun muokkaamisen vinyylimuodossa niin kauan kuin kuvassa on riittävä laatu ja resoluutio.

Luo oma mukautettu vinyyli

Teetä tarra omasta kuvasta! Vinyylin muokkaustyökalulla voit valita haluamasi mallin; valokuvat, henkilökohtaiset kuvat, piirustukset.

Teemme kaikenlaisia ​​yksilöllisiä, mukautettuja omia tarroja, joilla on markkinoiden laadukkaimmat materiaalit. Jotta voimme auttaa sinua, tarvitsemme olennaista tietoa, jotta voimme ilmoittaa muokattavan vinyyliisi lopullisen hinnan.

Tenstickers valmistaa koristeellisia vinyylejä, jotka on räätälöity koristamaan taloasi, autoasi, moottoripyörääsi tai vaikkapa läppäriäsi. Käytämme aina pitkäkestoista ja helppokäyttöistä vinyyliä.

Lisäksi, jos olet kyllästynyt olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai muuhun kodin huoneeseen lisättyyn tarraan, sinulla ei ole mitään ongelmaa poistaa tarra ja vaihtaa se utteen paremmin soveltuvaan tarraan, sillä tarrat on helppo irroittaa eivätkä ne jätä minkäänlaista jäännöstä levityspinnalle ja samaan kohtaan voi ilman ongelmia lisätä uusi tarra.

Tenstickersissä valmistamme kaikenlaiset yksilölliset tarrat yhdeltä yksiköltä ja haluamastasi koosta. Käytössäsi on työryhmä, joka haluaa tehdä sinulle ainutlaatuisen tuotteen, niin että sinulla on haluamasi sisustus ja yksilöllinen muotoilu.

Mitä tapahtuu, jos syötetty kuva on pieni tai huonolaatuinen? Tavoitteenamme on luoda sinulle paras mahdollinen tarra. Tärkeintä meille on asiakkaan tyytyväisyys ja jos kuva ei ole tarpeeksi hyvä, suunnittelutiimi ottaa yhteyttä asiakkaaseen ja kommentoi, että haluamasi logon tai kuvan resoluutio ei ole tarpeeksi laadukas. Tarjoamalla eri vaihtoehtoja tai suosituksia miten etsiä uusia kuvia toivomme että saat ihanan omalaatuisen tarran josta pidät vaikka se ei täysin vastaisi alkuperäistä ideaasi.

1.99
Koristele talosi, autoasi tai jopa moottoripyörääsi tällä viileällä tarralla.

Monipuolisesta urheilutarrojen mallistamme. Ihanteellinen tarra todelliselle seikkailujen, adrenaliinin ja kirkkaan lumilautailun rakastajalle. Vinyylitarra, joka osoittaa ihmisen kehityksen nykypäivän lumilautailijoille. Vinyylimme ovat yhtä tukevia kuin urheilijat, joten niitä voidaan levittää mihin tahansa sileälle ja puhtaalle pinnalle. Yksinkertainen, nopea, ongelmaton prosessi ja väitetysti helpompaa kuin tämä urheilu. Kiinni se missä haluat, talon sisällä tai ulkopuolella, seinille tai ikkunoille, autossa tai moottoripyörässä!

Koristele talosi, autoasi tai jopa moottoripyörääsi tällä viileällä tarralla.
1.99
Anna huoneesi haluamasi huone hyvin yksilöllisen ja vaihtoehtoisen ilmapiirin soveltamalla tätä hämmästyttävää seinätaide-tarraa.

Antavat todella hämmästyttävän ja innovatiivisen ulkoasun, joka näyttää olevan erittäin persoonallista. Soveltamalla tätä erinomaista urheiluseinäkodia tässä tyylikkäässä suunnittelussa kotisi saavat varmasti uuden ilmapiirin, koska nämä mukavat värit todella tukevat. Tämä lumilautaseinätarra-tarra on laadukas ja hajuton vinyyli. Se voidaan tilata haluttuihin väreihin ja kokoihin. lumilauta-tarra on erittäin helppo soveltaa ja poistaa.

Anna huoneesi haluamasi huone hyvin yksilöllisen ja vaihtoehtoisen ilmapiirin soveltamalla tätä hämmästyttävää seinätaide-tarraa.
Räätälöidyt
3.75
Lisää mukautettu lumilautailija makuuhuoneesi seinälle tällä fantastisella muokattavalla seinäurheilutarralla! Saatavana 50 värinä.

Rakastatko lumilautailua? Rakastatko vielä enemmän sisustaa lapsesi makuuhuonetta? No, meillä on juuri sinulle muokattava urheilutarra! Täydellinen makuuhuoneen sisustus niille lapsille, jotka haluavat tarjota temaattisen sisustuksen ympäristössä, jossa heidän on tunnettava olonsa mahdollisimman mukavaksi!

saatavana erikokoisina. Kuten kaikki tarrat, se on helppo asentaa ja erittäin pitkäikäinen. Valmistettu kuplakestävästä vinyylistä eikä jätä vaurioita tai jäännöksiä poistettaessa.

Lisää mukautettu lumilautailija makuuhuoneesi seinälle tällä fantastisella muokattavalla seinäurheilutarralla! Saatavana 50 värinä.
Räätälöidyt
3.50
Koristeellinen lumilautailun extreme-urheilutarra, jonka nimi on muokattavissa, jotta tila täytetään urheilun energialla.

Lisää urheilun rakastamat tunnelmat tällä lumilautailun äärimmäisen urheilun seinävinyyli tarralla. Kaunis urheilutarra, joka on muokattavissa nimellä. Anna vain haluamasi nimi sille ja se on valmis, jotta voit muuttaa seinätilaa tämän urheilun energialla. Tässä erityisessä suunnittelussa on vuori ja kasvillisuus, jotka osoittavat, missä urheilua nautitaan. Sitä on erikokoisia ja voit valita yhden mittauksista. Tällä suunnittelulla ei ole kokemusta ilmakuplasta ja se on irrotettavissa milloin tahansa.

Koristeellinen lumilautailun extreme-urheilutarra, jonka nimi on muokattavissa, jotta tila täytetään urheilun energialla.
Räätälöidyt
4.75
Päästä tämän vuoden talven tunnelmaan koristeellisella seinätarralla. Tämä hieno seinäteos on täydellinen lasten makuuhuoneen sisustamiseen.

Päästä tämän vuoden talven tunnelmaan koristeellisella seinätarralla. Tämä hieno seinäteos on täydellinen lasten makuuhuoneen sisustamiseen. Seinä tarra koostuu monenlaisista esineistä, jotka liittyvät iloiseen vuodenaikaan. Näihin kuuluvat lumiukko, lumilauta, sukat, joulukuusi, lumihiutale, kintaat jne. Kuten kaikkia tarrojamme, tätä mallia on saatavana monenlaisissa koossa.

Päästä tämän vuoden talven tunnelmaan koristeellisella seinätarralla. Tämä hieno seinäteos on täydellinen lasten makuuhuoneen sisustamiseen.
13.25

1-5 hakutulosta 5 seinätarrat